Любители-мотоциклетисти се обучават на професионалната писта в Серес EKO България

...
Любители-мотоциклетисти се обучават на професионалната писта в Серес EKO България
Коментари Харесай

EКО мото училище с Мартин Чой стартира 11-а учебна година

Любители-мотоциклетисти се образоват на професионалната писта в Серес

EKO България провежда учебно заведение отдадено на сигурността и толерантността на пътя за 11-а поредна година дружно с емблемата на българския моторен спорт и EKO дипломат Мартин Чой. На спортната писта в Серес, Гърция, се събират 30 любители-мотоциклетисти от цяла България, които се образоват под менторството на многократния eвропейски първенец по мотоциклетизъм на писта.

„ EKO мото учебното заведение “ се образува посредством селекция и игра във Facebook и Инстаграм с въпроси на тематика моторни спортове. Обучителните сесии са разграничени на теоретична и практическа. След лекционната подготовка всеки участник в незабравима персонална среща с Мартин Чой – има опция да получи скъпи механически препоръки. Целта е да се реализира професионално каране, само че постоянно водещи да бъдат сигурността, сигурността и толерантността на пътя дружно с удоволствието да овладееш мощта на машината. Обучението приключва с придобиване на документ с автограф от Мартин Чой.

Мартин Чой споделя: „ Откриваме 11-а образователна година, която още веднъж събира дружно феновете на моторните спортове. Радвам се, че над 200 участници са минали към този момент през EKO мото учебното заведение и всички осъзнаваме отговорността, с която би трябвало да управляваме машините и да предаваме нататък тази отговорност. Само с грижа към себе си и към другите може да изпитваме същинско наслаждение от карането. “

„ EKO мото учебното заведение “ е част от програмата за обществена отговорност на EKO България, в която водеща е линията за безвредно държание, приемливост и повече усмивки по пътищата.

*Източник: EKO България
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР