Любимка на Слави Трифонов напусна България, вижте причината Половинката на

...
Любимка на Слави Трифонов напусна България, вижте причината Половинката на
Коментари Харесай

Бомба! Приближен на Слави чака дете!

Любимка на Слави Трифонов напусна България, вижте повода

Половинката на Криско – Цветелина Петрова, стопира да е стюардеса. Това призна самата тя в мрежата. На въпрос дали й липсва работата, тя отговори позитивно.

Не е ясна повода, поради която хубавицата стопира да лети. Според мнозина тя е бременна и двамата чакат правоприемник, което е задоволително основателно Цвети да прекъсне работата си.

Както е известно, полетите могат да са извънредно рискови за бременните. Първото тримесечие, когато е нараснала вероятността от повръщане и от отлепване на плацентата, се счита за неподходящо време за пътешестване.

 Резултат с изображение за криско цвети

Това е по този начин, тъй като органите на плода към момента не са добре развити и внезапните промени в налягането при политане и кацане могат да му повлияят отрицателно.

Излитането и кацането на самолета също може да навредят на плода, защото бързата промяна на атмосферно налягане провокира внезапно редуциране на съдовете.

Това може да докара до отлепяне на плацентата. Криско и Цветелина се сгодяват, до момента в който са в Дyбaй минaлaтa гoдинa. Пpeдлoжeниeтo билo нeoчaквaно и мнoгo poмaнтичнo, твъpдят близки дo Цвeти. Тепърва ще разберем дали и до каква степен всички клюки са достоверни…

Източник: България през днешния ден

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР