Любимият ни алкохолен бранд Johnnie Blonde ще участва на предстоящото

...
Любимият ни алкохолен бранд Johnnie Blonde ще участва на предстоящото
Коментари Харесай

Johnnie Blonde с изненади в чаша на предстоящия летен Mish Mash Fest

Любимият ни алкохолен бранд Johnnie Blonde ще взе участие на идното лятно издание на не по-малко обичания ни Mish Mash Fest, който ще се организира на 4 и 5 юни. Локацията на фестивала също е паметна, а точно - площад Славейков в сърцето на София.

На място в специфичния ъгъл на Johnnie Blonde ще може да вкусите двата signature хайбола с Johnnie Bloonde – Johnnie & Lemonade и London Sour. Същински изненади в чаша! Не забравяйте, че ще честваме лятото дружно - такава е задачата на.
 Джордж Сорос: 25 май 2022 | „ Нашата цивилизация може и да не оцелее. Руската инвазия в Украйна може да е началото на Трета международна война “....
Това ще се случи в разцъфналия юнски уикенд на 4 и 5 юни на най-красивия градски площад в София. Присъединете се към празника на най-дпбрите хендмейд актьори в България, с цел да потърсим ентусиазъм в летните сбирки на нашите надарени създатели, подкрепени от чаша апетитен коктейл.

Johnnie Blonde е новаторски уиски бленд от фамилията на именитото Johnnie Walker. Отлежавал е в бъчви от американски бърбън, на което се дължи присъщата му наслада. Подправен с нотки на ванилия и горски плодове - Johnnie Blonde оставя прелестен послевкус на подправки. Именно това го прави толкоз подобаващ за коктейли, без значение дали са свежи летни миксове или топли зимни питиета. Сега, несъмнено, идва ред на летните вариации.

На фестивала ще ни забъркат двете нови изкушения - Johnnie & Lemonade и London Sour. Със специфичното присъединяване на светлокехлибарения Johnnie Blonde, несъмнено!
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР