Любимият актьор Китодар Тодоров гостува в Тази сутрин по повод

...
Любимият актьор Китодар Тодоров гостува в Тази сутрин по повод
Коментари Харесай

Актьорът Китодар Тодоров с роля в Скъпи наследници

Любимият артист Китодар Тодоров гостува в Тази заран във връзка идното си присъединяване в хитовата драмеди поредност Скъпи наследници. Зрителите на bTV ще го видят в амплоато на служителя на реда Чавдар Колев, който е извънредно претенциозен както към персоналния си живот, по този начин и към професионалните си отговорности.

Той ще размъти водата в „ престъпния живот “ на село Бели Вит от идната сряда, 2 май. Справедлив, почтен и с няколко хода напред, той ще накара Дочеви и сдружението за развите на селото да го подценяват. А какви секрети ще разкрие – феновете ще видят в Скъпи наследници още идната седмица.

Днес е и премиерата на първото видео от 4 сезон на сатиричната поредност Петък тъкмо в 5 с Китодар Тодоров, което ще прегледа въпроса какъв брой елементарно се харчат непознати пари. По традиция епизодът ще е изпълнен с язвителен комизъм върху общовалидни въпроси от всекидневието. Проектът ще е наличен тъкмо в 17:00 часа в YouTube.

Зрителите ще видят Китодар Тодоров и в ролята на управител на групата Революция Z в пълнометражния филм Революция Х, който потегля на огромен екран на 11 май. Като продължение на паметния сериал на bTV Революция Z, филмът дава обещание да даде един доста прелестен старт на лятната почивка.

Кинофеновете ще видят в функциите Гери-Никол, Димитър Бербатов, Башар Рахал, Александър Сано, Бойко Кръстанов, Георги Кадурин, Мона Гочев, Иван Иванов, Иван Тишев, Диляна Попова, Стефка Янорова, Силвия Петкова, Даниел Ангелов, Люси Иларионов, Китодар Тодоров и други Лентата се популяризира от bTV Studios.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР