Любими руски песни - така се нарича концерта, който популярният

...
Любими руски песни - така се нарича концерта, който популярният
Коментари Харесай

Руслан Мъйнов ще пее "Любими руски песни" в Пловдив

" Любими съветски песни " - по този начин се назовава концерта, който известният артист и артист Руслан Мъйнов ще изнесе в Пловдив на 10 септември 2019 година от 20 часа в Лятно кино „ Орфей ".
Изпълненията на Руслан Мъйнов на неостаряващи шлагери от съветски филми, цигански романси и обичани песни на няколко генерации ще са под съпровода на Симфоничен оркестър с диригент Левон Манукян.
С какво печели любовта на феновете този план?
Рецептата е елементарна - репертоар от най-големите шлагери на съветската кино музика и цигански романси в нови, блестящи аранжименти и завладяващо, артистично осъществяване. Безупречният професионализъм и харизмата на Руслан Мъйнов и Симфониета Шумен, както и високият градус на ентусиазъм увличат публиката в общ темп, музика и страст!

" Душата пее и танцува " - може би това е най-точното определение за незабравимото прекарване, което чака всички, които за пръв или следващ път ще изживеят това наслаждение!

Заповядайте да пеем и да се забавляваме дружно в един прочувствен концерт с безконечните: " Очи чeрные ", " Ваше благородие ", " От зари до зари ", " Нане цоха ", " Смуглянка ", " Парамела ", обичани детски песни и шлагери от репертоара на Алла Пугачова, Муслим Магомаев и ВИА " Земляне "!

Билети за концерта се продават в Билетен център пред Община Пловдив.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР