Любимецът на феновете на ЦСКА Стойко Сакалиев зарадва последователите във

...
Любимецът на феновете на ЦСКА Стойко Сакалиев зарадва последователите във
Коментари Харесай

Страхотна новина! Дъщерята на Стойко Сакалиев пребори коварната болест

Любимецът на почитателите на ЦСКА Стойко Сакалиев зарадва почитателите във Facebook с новината, че щерка му Любомира към този момент е здрава. Момичето се бореше с рядко срещане онкологично заболяване – синовиален сарком.
Прочетете още
„ Здравейте, другари! Измина малко повече от година, от най-тежкия миг в моя живот. Най-трудния път, който съм изминавал с моето семейство! Всички Вие бяхте съпричастни със болестта на моята щерка и я подкрепяхте, както финансово, по този начин и в молитвите си. Искам да ви благодаря още веднъж, че Ви има, че бяхте с нас, за поддръжката и за помощта на всеки един от Вас.

Чаках дълго, безмълвно и с вяра този дълго чакан ден – деня, в който ще Ви кажа: ТЯ Е ЗДРАВА!!!

Люби се пребори и излезе победител от тази тежка борба. Искам да напиша толкоз доста неща, само че не знам тъкмо какво, тъй като всичко в мен гори от щастие… Благодаря на всички лекари, другари, познати и непознати хора… благодаря за силата, която дадахте на Люби. Бъдете здрави и дано Бог Ви върне всичко това положително, което направихте за мен и моето дете… многократно.

Има и друго, което желая да споделя. Останаха средства от Вашата помощ, те ще бъдат пренасочени за друго дете, което има потребност. Аз ще Ви уведомя напълно скоро коя идея ще подкрепим дружно, още веднъж с помощта на всички Вас!
БЛАГОДАРЯ!! “, написа админът на ЦСКА Стойко Сакалиев.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР