Любимата строителна фирма на ГЕРБ Трейс Груп Холд на Николай

...
Любимата строителна фирма на ГЕРБ Трейс Груп Холд на Николай
Коментари Харесай

Сагата „Трейс” в Narod.bg: Господ е със софиянци – трагедия в метрото се размина на косъм

Любимата строителна компания на ГЕРБ „ Трейс Груп Холд ” на Николай Михайлов е безконечният любимец за всяка богатства социална поръчка в страната на Бойко. Подозрително постоянно, обаче, свършената работа е незаконно некадърна и намирисва на отблъскване на номер за няколко десетки или стотици милиони.

В петата част от сагата „ Трейс ” екипът на Narod.bg ще ви опише за една такава издънка, платена от всички нас с много нескромните 76,4 милиона лв. за 1,8 км метро.

Става дума за градежа на част от метото по сектор II, който обгръща от км. 3+184,90 (края на Министерски съвет 20) до ул. „ Поручик Неделчо Бончев “ км 5+010,00.
 22 ноември 2012 година: Босът на „ Трейс “ Николай Михайлов е очевидно удовлетворен, вдясно се пъчи зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев
Той е под земята, с дължина тъкмо 1825 м и включва построяването на метростанция 21 – „ Искърско шосе ”, която ще бъде ситуаирана на бул. „ Искърско шосе “ и „ Подпоручик Йордан Тодоров “.

Реклама

Стойността на контракта е 76 396 644.90 лв.. Срокът за осъществяване е 28 месеца. Строежът стартира на 22 ноември 2012 година с началник на плана инж. Мартин Славов.
 Ники Трейса се хили в компанията на тогавашния транспортен министър от ГЕРБ Ивайло Московски и шефа на метрото и персонален другар на Бойко Стоян Братоев (вдясно)
„ Трейс ” явно не са си давали доста напън, тъй като няма и година след откриването на 2 април 2015-а, осветено с наличието персонално на Бойко Борисов, голяма покруса се разминава на косъм – след прекъсване на водочерпенето се повдига дънна плоча!

Чист шанс, че не е по време на употреба, другояче щеше да има жертви като на пътя-убиец край Своге, дело на същата строителна компания.

ОЧАКВАЙТЕ шеста част от следствието за обичаната компания на ГЕРБ „ Трейс Груп Холд “ единствено в Narod.bg
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР