Любимата сексбомба Златка Райкова хвърли собствена бомба за личния си

...
Любимата сексбомба Златка Райкова хвърли собствена бомба за личния си
Коментари Харесай

Златка стояла без секс заради бебето

Любимата сексбомба Златка Райкова хвърли лична бомба за персоналния си живот на почитателите, написа България Днес.

Известната със своите изпепеляващи изявления неотдавна разкри изненадваща загадка: Злати се въздържа от фамилиарност след 7-ия месец на бременността си! Райкова, която стана известна със завладяващия си външен тип, в този момент ни пленява с отдадеността си на майчинството. Семейството е приоритет номер на русокоската. Това разобличаване идва като потрес за доста от нейните почитатели, които с неспокойствие следяха Злати по време на нейната бременност и взимаха пример.

Русокосата хубавица реши да открехне още една малка врата и да покаже повече от интимния си живот. В трогателно стори в инстаграм тя показа: „ До 7-ия месец правихме секс, след това имах възбрана “. Решението на инфлуенсърката да се въздържа от фамилиарност по време на бременността си потвърждава нейната обич към фамилията и готовността да даде всичко за него! Младата младоженка и брачният партньор й Карен Хачатрян са една от най-горещите двойки и любовната възбрана най-вероятно е била съществено предизвикателство за секссимволите. Здравето на детенцето обаче е преди всичко и гълъбчетата се оправиха отлично с въздържанието.

Бляскавата женитба на младото семейство се състоя в края на месец септември, само че за меден месец още нищо не се е чуло. На женитбата присъстваш най-близките другари и семейство на двойката както и дечицата. „ Аз съм майка, брачна половинка и естествен човек със своите отговорности “, откровеничи Злати пред почитателите и въодушеви всички млади мами.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР