Любимата на милиони потребители търговска верига Техномаркет се е погрижила

...
Любимата на милиони потребители търговска верига Техномаркет се е погрижила
Коментари Харесай

Твоето домакинство заслужава най-доброто с Техномаркет

Любимата на милиони консуматори комерсиална верига " Техномаркет " се е погрижила за феновете на положителния усет и високата хармония в домашния уют с извънредно елегантните уреди на Samsung. Пералнята и двата хладилника на марката съчетават съвременна визия и от потребни функционалности.

 

Невероятният, голям ледник SAMSUNG RS6HA8891B1/EF Family hub, който побира всички кулинарни изкушения, обичани на цялото семейство, и може да бъде ваш за 4,799.00 лева, или за 147.97 лева./месец на погашение с 48 вноски.  

Феновете на модерния дизайн ще се изкушат от комбинирания ледник с грациозен черен дизайн SAMSUNG BESPOKE RB34C7B5E22/EF Black, който се предлага на цена от 1,099.00 лева или за 33.89 лева./месец, на погашение с 48 вноски. 

 

Пералнята с енергиен клас А SAMSUNG WW90CGC04DABLE е снабдена с LCD екран, потенциал за пране до 9 кг., 14 стратегии, отсрочен старт, AI Energy Mode, технология Eco Bubble™, както и функционалността Bubble Soak - накисване в мехурчета. Сред останалите й високотехнологични функционалности е вграденият wi fi, отбраната от деца, Hygiene Steam, предпрате и ниското равнище на звук. Това елегантно домашно украшение може да бъде закупено на изключителната цена от 899.00 лева, което е със 180 лева по-евтино от общоприетата цена, или за 27.72 лева./месец на погашение с 48 вноски, с нула % оскъпяване, единствено в Техномаркет.

 

Твоето домакинство заслужава най-хубавото, ето за какво в този момент е времето да посетиш комерсиалната верига или да си избереш ледник и пералня онлайн на адрес .

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР