Любимата на Димитър Рачков, плеймейтката Анита, има актьорски амбиции. Силиконовата

...
Любимата на Димитър Рачков, плеймейтката Анита, има актьорски амбиции. Силиконовата
Коментари Харесай

Анита на Рачков се пробва като актриса

Любимата на Димитър Рачков, плеймейтката Анита, има актьорски упоритости. Силиконовата русокоска е показала интерес към курсовете по актьорско майсторство, проведени от школата МОНТФИЗ.

Любопитството на Анита към специалността е подбудено освен от колегата в живота й, само че и от нейна близка другарка, която се образова в академията за млади артисти. Анита я съпровожда по време на няколко подготовки и ѝ оказва цялостно подпомагане за театралното наличие. Димитрова с интерес е проследила целия развой на образование в школата и се възпламенява от опцията самата тя да се запише, информира HotArena.

В момента хубавицата страни от прожекторите. Според нейни близки по съвет на Рачков момичето не бърза с телевизионните изяви, само че има упоритости за такива. Тя нямала срещу да дебютира с някоя дребна роля в сериал. Нейният любим обаче я поучава да придобие повече опит и убеденост пред  камерата и чак тогава да се появи обществено, с цел да не дава мотиви за злословия по отношение на артистичните й заложби. Сега  плеймейтката заляга над учебниците. Тя учи в УНСС финанси  и неотдавна е изкарала наложителен стаж към висшето образователно заведение в банка.

Преди да стане известна като половинка на артиста, хубавицата постоянно се снима в клипове на Пайнер. Именно по време на фотосите на песента " Ние “ на братя Аргирови тя се среща с Рачков, писа  " България Днес “.

През 2017 година тя се явява на състезанието за най-сексапилни девойки " Мис Плеймейт “. В същото издание победителка става Нора Недкова. В късото си показване за еротичната конкуренция Анита показва за себе си, че се занимава шест години професионално с бокс и мечтае за свое предаване.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР