Любимата на Денис Теофиков - Алекса, загърби траура. Малко повече

...
Любимата на Денис Теофиков - Алекса, загърби траура. Малко повече
Коментари Харесай

Любимата на покойния Денис Теофиков се пусна само по... коса

Любимата на Денис Теофиков - Алекса, загърби траура. Малко повече от 100 дни след кончината на младия реализатор хубавицата още веднъж стартира да върви по нощни заведения, написа " България Днес ".

Тъмнокосата гримьорка се забавлява до зори в чалготека, където изява имат братовчед ѝ Антонио и друга младата звезда в поп фолка Еви Аспарухов. Алекса била на първия ред на купона и се забавлявала на макс, описват участвали на събитието, състояло се в столичен клуб.

Това е първо посещаване за силиконката в дискотека, откогато Денис умря. Досега тя не посещаваше никакви всемирски изяви. Сега обаче наподобява тя към този момент е подготвена да си върне нормалния си метод на живот.

Брюнетката бе изпаднала в тежка меланхолия след гибелта на Теофиков. Младият реализатор умря в края на октомври след рухване от 7-ия етаж на постройка.

Алекса използваше обществените мрежи, с цел да изрази скръбта си и непрекъснато се обясняваше в обич на към този момент починалия ѝ обичан в медиите.От известно време това не е по този начин. Преди да отиде на чалготека, Алекса сподели обилните си форми в обществената мрежа. Гримьорката разгласява апетитни снимки, които обаче не се харесаха на почитателите на Денис Теофиков и те я засипаха с рецензии. На фотосите мацката е изкарала на показ големия си бюст, който е затулен единствено с дългата ѝ коса.

" Май го не помни ", гласят огромна част от мненията.

Мнозина в същия миг я пазят, че продължава живота си и не губи жаждата си за живот. Гримьорката сподели задоволително дълго, че държи на умрелия Теофиков. " Алекса не може да влезе в манастир и да скърби цялостен живот. Тя доста тъгува за Денис, само че няма по какъв начин да се откаже от живота ", разясняват близки на обилната кокона, която е в пика на младостта си.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР