Любимата и обичана актриса Яна Маринова представи за пример видео

...
Любимата и обичана актриса Яна Маринова представи за пример видео
Коментари Харесай

Вижте порасналия син на Яна Маринова

Любимата и обичана актриса Яна Маринова показа за образец видео със своя пораснал наследник Никола, който преподава на деца в Гана. По този метод тя изрази мнението си пи наболели в всекидневието проблеми.

 Тя показа с аудиторията, че е щастлива и има какво  да учи от него. Никола живял и учил до 14 годишна възраст самичък в интернат в Германия. Той споделя на майка си за учебното заведение, а на нея и правело усещане, че дисциплината е желязна. Някои от обичаните му учители били едвам на  20 години. Те имали умения, познания, хъс. Ако възпитаник им приказва неуважително, това водело до изключване. Това не значи, че не  можеш да спориш с учителите, това се прави с издържани причини и държание. Употребата на опиати водела до изключване, на алкохол също.

Актрисата споделя, че си мечтае да вземем положителния образец. Тя споделя, че всеки знае къде са проблемите и не желае да приказва за тях. Тя е една от най-популярните актриси у нас, жена без спирачки, гений без граници и темперамент, който никой и в никакъв случай не би посмял да обуздае.

Актрисата е единствено на 23, когато ражда Никола. Въпреки това единствено няколко години по-късно й се постанова да се раздели освен с първия си брачен партньор Богомил, само че и с Никола, който отива да живее при татко си

Инфо: dir.bg

 

 

Тагове: яна мариова Гана
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР