Лятото за Нина Добрев продължава. Актрисата с български корени сподели

...
Лятото за Нина Добрев продължава. Актрисата с български корени сподели
Коментари Харесай

Нина Добрев разпуска с любимия в Мексико - slava.bg

Лятото за Нина Добрев продължава. Актрисата с български корени показа по какъв начин е прекарала уикенда, като качи няколко фотоси в своя профил в Instagram. От тях виждаме, че тя е била в Тулум, Мексико - едно ужасно кътче за релакс на доста известни персони.

Звездата от дневниците на вампира сподели, че харесва роклите с флорални претекстове, с такава в двора на хотела. После, отивайки на плажа, тя не пропусна да показа фрагменти с банските, които е избрала - в бяло и синьо.

Папараци са актрисата и гаджето й Шон Уайт да се разхождат по плажа, прегръщайки се влюбено. Там Нина носи различен модел бански в две елементи, върху който е поставила къси къси панталони и необятна ризка в същия цвят. Любимият й пък е единствено по къси панталони.

След играта на плажен волейбол, която Добрев и гаджето й са създали с другари, двамата са се осамотили в първокласната си стая. Там актрисата на леглото и разкри, че в идващите няколко дни счита да работи от нея.

Преди няколко дни Нина показа в обществените мрежи, че упорства за правдивост по случая с чернокожата Бриона Тейлър, която бе убита от служители на реда.

"Често чернокожите дами, убити от служители на реда, биват забравяни. Нека потърсим правдивост за Бриона и фамилията й. Нека да произнесем името й ", написа тя.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР