Лятото вече е в разгара си, а заедно с него

...
Лятото вече е в разгара си, а заедно с него
Коментари Харесай

Започна записването за турнира на „Тенискафе“ в Априлци


Лятото към този момент е в разгара си, а дружно с него продължава и новият сезон на аматьорските тенис шампионати, проведени от форума на „ Тенискафе “. През идващите месеци ни чакат още две вълнуващи съревнования, изпълнени освен с първокласен тенис, само че и с доста усмивки и положителни страсти.

Подобно на предходната година, сезон 2023 също стартира в Пловдив, към този момент мина през Велико Търново и Ямбол, а напълно скоро ще продължи и с „ Априлци Оупън “ – на 4-6 август, а мачовете ще се проведат на кортовете на Тенис комплекс „ Синьото „, гр. Априлци.

Надпреварата ще включва шампионати на сингъл и двойки – мъже и дами. Основна роля в организацията има Аlex-VT, като искащите да вземат участие могат да се свържат с нея на тел. 0882030032. Крайният период за записване е 2 август.

След привършване на записването, според от броя на декларираните участници, ще бъдат оповестени схемите и регламентът. Жребият ще бъде изтеглен на 3 август и ще бъде оповестена програмата за срещите от груповата фаза.

В събота положителното въодушевление ще се придвижи от кортовете на обичайна празнична вечеря в ресторанта на комплекс „ Синьото “ .

След „ Априлци Оупън “, най-после ще пристигна време и за именития „ Сарафово Оупън “ , който ще се организира на кортовете на тенис клуб „ Ника “ на 2 и 3 септември .

Всички шампионати са за регистрирани във форума участници и включват схеми за сингъл мъже, сингъл дами, двойки мъже, двойки дами и смесени двойки. Записването за присъединяване ще стартира до месец преди съответния шампионат, като в обособени публикации ще бъдат предоставяни съответна информация и детайлности за дадената конкуренция.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР