Лятото вече е тук, а много българи избират да се

...
Лятото вече е тук, а много българи избират да се
Коментари Харесай

Огромно задръстване затруднява движението към Халкидики СНИМКА

Лятото към този момент е тук, а доста българи избират да се насладят на плажовете на Гърция. Огромни тапи може да затруднят пътуването на туристите към Халкидическия полуостров през идващите дни.

Тази вечер придвижването към Солун, в посока Халкидики, е затруднено от голямо запушване на Околовръстния път на града. Причината са ремонтни действия, които стартират в 22 часа и ще продължат до 6 часа сутринта. Ремонтът ще пречи на трафика и идващите дни пред тези часове.

" Пътят е напълно затворен от отбивката за квартал Панорама. Завивайте оттова и ползвайте вътрешните обходни пътища през Хортиатис, през Терми ", поучава Радостина Грампас.

Тя споделя и фотография, на която е показана голямата колона от коли, попаднали в тапата тази нощ. Вижте целия й пост, споделен в обществената мрежа Фейсбук:

" Който е минал граница след 21 часа и пътува посока Халкидики: на Околовръстното на Солун задръстването е голямо заради ремонтни действия, започващи в 22 часа и продължаващи до 06 часа.

Така ще е и идващите дни, по същото време. Пътят е напълно затворен от отбивката за квартал Панорама. Завивайте оттова и ползвайте вътрешните обходни пътища през Хортиатис, през Терми. Хубав уикенд на всички. "
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР