Лятото сякаш до вчера крачеше бодро до нас, а въздухът

...
Лятото сякаш до вчера крачеше бодро до нас, а въздухът
Коментари Харесай

10 от най-добрите места в Европа за плаж през октомври

Лятото като че ли до през вчерашния ден крачеше бодро до нас, а въздухът беше като изпран – чист и сладостен. Истината изисква да признаем, че с усилването на поривите напразно, в съзнанието ни се заражда неистово предпочитание да побегнем към някоя топла дестинация. Добрата вест е, че това може да се случи и в рамките на Европа, вместо да да би трябвало да пътуваме до някоя отдалечена точка на света. От „ Гардиън “ сортират 10 от най-хубавите направления, с които да удължим топлия сезон още малко.

Макриялос, Крит, Гърция
 Конгресът на Съединени американски щати утвърди военна помощ за Българската войска 7 окт 2022 | Близо $40 млн. $ финансова помощ ще бъде получена от българската войска от Съединени американски щати. Това е реалност, откакто Конгресът...
Есента на остров Крит е в действителност прелестна – няма и диря от тълпите, температурите се двоумят към приятните 24 градуса денем, Либийско море разрешава къпане, а таверните работят. Източната част на острова е презастроена, само че южното крайбрежие е съумяло да резервира красивия си образ, като предлага тиха и уютна атмосфера. Там са кацнали селца с каменни къщи измежду маслинени гори в скалистата котловина Аспрос Потамос и пристанищното градче Макриялос. Морето е на 15 минути пешком, само че има и опция за хубави преходи в планината, а в случай че незабелязано стигнем до Пефки, може да имаме поради, че таверната е.

 
               

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР