Лятото ще започне по-рано тази година в "Къмпинг Градина". Още

...
Лятото ще започне по-рано тази година в "Къмпинг Градина". Още
Коментари Харесай

Къмпинг Градина отваря врати за първите морски ентусиасти на 1 май - slava.bg

Лятото ще стартира по-рано тази година в "Къмпинг Градина ". Още на 1 май със специфични цени обичаният за няколко генерации къмпинг ще отвори вратите си за първите запалянковци, които желаят да прекарат пролетните празници не къде да е, а на морето.

След като през миналата година къмпингуването се потвърди като един от най-сигурните и спокойни избори за отмора, а ползата към "Къмпинг Градина " и обновената му съвременна база и първокласните бунгала на брега на морето беше повече от огромен, в този момент от къмпинга са подготвени за още по-успешен сезон. Отстъпките за резервации през май стигат до -20%.

Гостите на "Къмпинг Градина " могат да се насладят както на достоверна и удобна морска отмора, разполагайки своята каравана на електрифицирани и водоснабдени имоти на първа или втора линия на плажа, по този начин и на по-луксозно къмпингуване – в някое от 110-те съвременни бунгала, които се трансфораха в шлагер през предишния сезон.

Луксозните морски къщички в "Къмпинг Градина " са извънредно подобаващи за незабравима фамилна къмпинг отмора единствено на крачка от плажа. Те са оборудвани с всичко належащо и са ситуирани на задоволително разстояние едно от друго, тъй че всяко семейство да може да излезе умерено на просторната си веранда и да вечеря под обсипаното със звезди небе. В допълнение, всяка къщурка разполага със лично барбекю, както и с изцяло оборудвана кухня, където всеки посетител може да опитва с кулинарните си умения.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР