Лятото идва, а с него и любимите бургаски фестивали. Един

...
Лятото идва, а с него и любимите бургаски фестивали. Един
Коментари Харесай

Онлайн услугата е вече достъпна на сайта на Общинска администрация

Лятото идва, а с него и обичаните бургаски фестивали. Един от най-популярните измежду тях е този на пясъчните статуи. Вече стартира подготовката на новото му издание. Теренът се заравнява, пясъкът се пресява, а създателите завършват идейните си концепции.

Уведомяваме всички, които нямат самообладание още веднъж да се допрян до магията на това изкуство, че приготвяме 13 композиции. Авторите са 14 на брой. През 2023 година, наред с българските, се включват украински и турски ваятел. Ето и техните имена: Добрин Вътев, Владимир Веселинов, Дамян Бумбалов, Антонио Стефанов, Eda Kaytan Koca, Радко Вълчев, Ханко Седефчев, Евтим Войнов, Огнян Петков, Калин Диловски, Филип Филипов, Ралица Вацева, Андрей Важински, Ирина Калюжина.
-->
Темата ще бъде забавна както за дребни, по този начин и за огромни. Тя е съобразена с желанията на децата и с оферти на гости от предходната година.

Традиционно пясъчното градче ще отвори порти при започване на месец юли и ще чака своите гости до края на септември. Мястото постоянно е било едно и също - парк „ Езеро “, до Конната база.

Очаквайте напълно скоро повече информация за пясъчния град!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР