Лятото е ярко забавно време с много приятни впечатления. Но

...
Лятото е ярко забавно време с много приятни впечатления. Но
Коментари Харесай

Какво трябва незабавно да отстрани от живота си това лято всеки знак на зодиака?

 Лятото е блестящо занимателно време с доста приятни усещания. Но има рискове, които могат да скапват всяко едно прелестно занятие. От какво би трябвало да се опасяват и да изключат от живота си всички знаци на зодиака?

Овен

Избухливият Овен би трябвало да се научи да се управлява това лято. Да показва негативни страсти не си коства, това води до кавги с началството и втората половинка. Но и да задържа всичко това в себе си също не би трябвало. В случай на спор е по-добре всички противоречиви въпроси да бъдат разрешавани посредством градивен разговор.

Телец

Телецът през лятото ще има невероятна опция да промени живота си към по-добро. Но това ще бъде дотолкоз непредвидена и изкушаваща опция, че   ще прекара  доста време в мислене. Не се опасявайте от нови открития и обрати в  живота заради страхове за вероятни провали. Трябва да излезете от зоната си на комфорт, с цел да започнете да се наслаждавате на привилегиите, които ще получите.

Близнаци

Близнаците би трябвало да се научат да възнамеряват нещата си. Рискът да изпаднат  в мързеливо положение и да прекарат това лято в неуместно положение е голям. Също по този начин не наблягайте на нездравословна храна и алкохол. По-добре е да отделяте време за спорт и да вземете живота си в свои ръце, като си поставите цели и цели.

Рак

Раците ще срещнат втората  си половинка това лято, в случай че нямат такава. Но вместо да се любуват на времето, прекарано дружно, те ще го  употребяват за упреци и обиди. За да запазят връзките и нервите си, Раците би трябвало да премислят държанието си и да спрат с неоснователните си искания към индивида до тях. Самотните Раци би трябвало да бъдат по-търпеливи с другари и сътрудници.

Лъв

Лъвовете би трябвало да позабавят темпото. Неистовият темп на живот и огромният размер работа, с която са се заели, могат да подкопаят тяхното здраве. Невъзможно е да се угоди на всички: да бъдат идеалните родители, най-хубавият чиновник на месеца, непрекъснато да излизат с другари и да вземат участие във всички обществени събития. Лъвът би трябвало да се научи да бъде не постоянно идеален и да се любува на самия живот, а не на неговия ритъм.

Дева

Девите би трябвало да спрат да се концентрират върху неуспехите си. Освен това  в множеството случаи те не си костват толкоз доста внимание. Няма потребност да се вкарвате в обезсърчение, непрекъснато да превъртате грешките си в главата си. По-добре е да се концентрирайте върху това по какъв начин да ги коригирате, или просто да ги завършите и да продължите с усмивка на лицето си и под душа.

Везни

Благоразумните Везни това лято не би трябвало да зациклят на отрицателните си страсти. Ако нещо ви тормози, е по-добре   да изразявате претенциите си неотложно. В противоположен случай насъбраният яд може да избухне в непотребен миг против обичания човек. За да избегнете кавги с родственици, би трябвало да спрете да ограничавате възприятията си.

Скорпион

Скорпионите това лято ще им се падне чудесната опция да отидат на отмора на мястото, за което от дълго време са мечтали. Но в  заниманието си те могат и да на виждат по какъв начин са похарчили доста пари. За да се избегнат празния  портфейл след отпуската, си коства по-разумно да  подхождат към разноските.

Стрелец

Стрелците ще бъдат дотолкоз несигурни в себе си, че ще пуснат живота си по течението, отказвайки се от работа, която им харесва. Няма потребност да се тревожите за това, което още не се е случило. Следа да съберете силите си и да опитате това, което желаете. А увереността във вашите качества ще пристигна незабавно щом вие, Стрелци, започнете да вършиме това, което обичате, и което ви доставя наслаждение.

Козирог

Козирозите би трябвало да спрат да мърморят по каквато и да било причина. Хората към тях ще се нервират от непрекъснатото им бърборене, и те ще стартират да се отдалечават от недоволните от тях. Търсейки дефекти във външния свят, Козирозите рискуват да пропуснат ежедневните приятни моменти. Лятото ще свърши, само че няма да имат  положителни мемоари за него. Трябва да се научите по какъв начин да се радвате на дребните неща.

Водолей

Рутинният оразмерен  живот може да докара до липса на мотивации за Водолеите. Те би трябвало по-често да излизат от вкъщи си, да се срещат с другари и да вървят на разходка, наслаждавайки се на топлото време. Ако се поддадете на мързел и да спите до обяд, може да не забележите по какъв начин цялото лято е минало в самотност и без приятни усещания.

Риби

Рибите ще се снабдят с нови запознанства през лятото, само че не всички ще бъдат положителни. Сред новите ви познати ще има хора, които ще се пробват да ви манипулират. Те би трябвало да бъдете по-предпазлива в кръга си на другарство и да не си позволявате да сте покрай непознати хора. Ако следвате рекомендациите на звездите, ще запомните лятото с ярки усещания. Топлите дни летят бързо и би трябвало да ги запълните със срещи с другари, пътувания и деен отдих. Основното нещо е да не се настройвате на негативизъм и да се наслаждавате на всеки миг от живота.

Източник esotericblog

Ретроградното придвижване на Меркурий от 7 юли: Зодиакалните знаци, които стъпват на пътя към благополучието и изобилието!

 

В интервала от 7 юли до 2 август 2019 година ще се следи ретроградното придвижване на Меркурий в Рак и Лъв. Общата наклонност за този интервал повелява – не говорете…

Цялата публикация

Зодиакалните знаци, способни да ви предадат в най-трудния миг

 

Защо хората наподобяват правилни и надеждни, когато всичко е наред, и изведнъж  си потеглят в този миг, когато би трябвало да оказват помощ? Разбира се, това зависи от характера на индивида. Но…

Цялата публикация


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР