Лятото е време за разходки под слънцето, пътувания на близо

...
Лятото е време за разходки под слънцето, пътувания на близо
Коментари Харесай

Детска количка ZIZITO Olivia - безопасност за детето и удобство за родителите


Лятото е време за разходки под слънцето, пътувания на близо и надалеч, и завършения с цялото семейство. За да не се трансформира обаче “приключението” в “мъчение”, родителите на бебета и дребни деца имат потребност от един доста скъп асистент - лятната бебешка количка.

По създание, летните колички съставляват минималистични модели, които са особено проектирани по този начин, че да са леки, лесни за превозване и компактни за депозиране при всевъзможни условия. Тук главният въпрос е един: по какъв начин може количката да не тежи, да не заема място и да се сгъва елементарно, без това по никакъв метод да компрометира нейната непоклатимост и сигурност.

Отговорът на този въпрос получаваме от швейцарската компания ZIZITO и лятната им количка Olivia, която по съвършен метод съумява да съчетае най-хубавото от всички светове. Дизайн, структура и употребявани материали.

Най-важните условия за реализиране на баланс сред подвижност и сигурност са точно дизайнът, структурата и употребяваните материали, които в Olivia виждаме в следната настройка:
  • Моделът е направен с основа от висококачествена стомана, допълнена със свързващи детайли от закалена пластмаса и текстилен финиш от леки и проветриви материи.
  • Конструкцията подсигурява отмерено разпределение на тежестта, резистентен баланс върху неравности и безусловно отстранен риск от катурване.
  • Дизайнът е построен върху композиция от улеснение и чудесно обезопасяване, създадени с концепцията да дават отговор на потребностите на градската среда.

Какви са главните качества, обезпечени от швейцарското обмисляне и осъществяване на ZIZITO Olivia?

Подвижност и подвижност

Количката улеснява родителите и обезопасява децата по време на напредване през града и всички негови дребни и огромни трудности. Тя обезпечава бързо и гъвкаво превъзмогване на стълби, бордюри, неравни тротоари, рампи, асансьори и транспортни средства на градския превоз. Може да бъде пренесена елементарно, тъй като е извънредно лека, а детето в нея постоянно ще бъде в сигурност, с помощта на множеството предпазни детайли.

Лекота и гъстота

ZIZITO Olivia е особено създадена по този начин, че да дава отговор на няколко съществени условия на родителите във връзка с лятната количка, а точно:
  • Позволява елементарно преместване, без значение дали детето е вътре или не.
  • Изключително е подобаваща за пътешестване, защото е лека и компактна в сгънато състояние.
  • Изисква минимално пространство за предпазване - както в дома, по този начин и във всички дестинации, които планирате да посетите дружно със фамилията си.
  • Побира се елементарно както в багажник, по този начин и в разнообразни отделения за багаж при различни способи на напредване като рейс, трен или аероплан.

Стопроцентова, сертифицирана сигурност

Най-важната характерност на модела е, че всичко казано дотук е съчетано с самостоятелен документ за сигурност от самостоятелната лаборатория SGS Швейцария. Сертификатът е получен в резултат на подробно тестване и следене на процеса по основаване на продукта, в това число употребявани материали, индустриален развой и държание по време на евентуална заплаха.

Как се подсигурява сигурността на детето?
  • С 5-точков защитен колан, допускащ висока степен на персонализация, тъй че да обхване раменете и торса допустимо най-плътно.
  • С преносим защитен ръб, подобаващ за ограничение придвижването на най-малките, както и за спомагателна отбрана от вход на външни предмети.
  • С ниско падащ защитен сенник, които пази нежната бебешка кожа от нездравословното въздействие на UV лъчите на мощното лятно слънце.
  • С предпазна лента за ръка, фиксираща по допустимо най-лесен и най-сигурен метод контрола на възрастния върху хода на количката.
  • С двойни гуми от мека EVA пяна, които возят меко и разпределят тежестта отмерено за спомагателна непоклатимост, макар компактните размери.

Завършекът с дишащи текстилни материи, от своя страна, обезпечава спомагателна отбрана на кожата от изпотяване, запарване, претопляне и дискомфорт.

Дълъг експлоатационен живот

По план, количката за деца ZIZITO Olivia е подобаваща за потребление най-вече през по-топлите месеци на годината. За сметка на това, при вярна приложимост, тя може да служи безотказно безусловно десетки лета наред.

Не на последно място - тази дълготрайна приложимост идва на удивително обективна цена за швейцарското качество, което предлага. Така, една минимална инвестиция с нулеви разноски за поддръжка може да ви подсигурява години приложимост, даже и при развъждане на няколко поредни деца.

За да запазите количката си в редовност за допустимо най-дълго време, предлагаме да се запознаете добре с рекомендациите на производителя за предпазване и настояща поддръжка, след което да се насладите на една от най-успешните си покупки!

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР