Лятото е време за приключения, а те трябва да се

...
Лятото е време за приключения, а те трябва да се
Коментари Харесай

Това лято 5G ULTRA на максимална скорост е за всички

Лятото е време за завършения, а те би трябвало да се споделят – незабавно и с всички. Именно по тази причина A1 отваря своята 5G ULTRA мрежа за безусловно всички свои клиенти, които имат 5G смарт телефон.

От юни до края на септември всички сегашни и нови клиенти на контракт за мобилна гласова услуга автоматизирано ще получат достъп до 5G ULTRA без никакви ограничавания на оптимално достижимата скорост.

Работата през лятото също е премеждие и все по-често се прави отвън офиса. Затова и лятната промоция на А1 важи и за бизнес клиентите с мобилна гласова услуга. За да бъде пълноценно сърфирането на оптималната скорост в 5G ULTRA, А1 предлага опция за покупка на ново устройство на преференциална цена. Селекцията от налични и мощни смарт телефони е на цени от 16,99 лева на месец с най-подходящия проект за мобилни завършения от ново потомство -.

Именно такава е месечната вноска, против която потребителите получават новия Samsung Galaxy A33 5G. С този модел корейската компания радикално трансформира разпоредбите на играта в междинния ценови клас. Мощният му 8-ядрен процесор е смесен с 6 GB оперативна памет и цели 128 GB място за предпазване, което може да се надгради с спомагателна microSD карта.

Следващият модел на Samsung – Galaxy A53 5G, надгражда екрана до 6,5 инча и 120 Hz, а камерата – до 64 мегапиксела. С Unlimited Ultra цената на месец за него е 21,99 лева

Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 5G е смарт телефон, особено основан за потребителите и основателите на наличие. Основната камера е 108 MP, която е подкрепена от ултраширокоъгълен модул и датчик за дълбочина. Селфитата ще са с високата подробност на цели 16 MP. В комплекта са и безжични слушалки ttec SoundBeat+. Цената на месец с Unlimited Ultra е 23,99 лева

В A1 са помислили и за потребителите, които не вършат компромис с мобилното си преживяване. За тях е Apple iPhone 13. Процесорът A15 Bionic е без аналог, а неговата мощност идва в плътно тяло благодарение на 6,1-инчовия Super Retina XDR екран. Флагманската двойна камера е с резолюция 12 MP за идеални фотоси при всевъзможни условия, а за зареждането потребителите ще могат да се погрижат посредством включения в комплекта Apple USB-C 20W Power Adapter.

Налични са разновидности в пет разнообразни цвята със 128 GB, 256 GB и 512 GB пространство за предпазване на мултимедия. Цените стартират от 63,99 лева на месец с проект Unlimited Ultra.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР