Лятото е вече в разгара си, а заедно с това

...
Лятото е вече в разгара си, а заедно с това
Коментари Харесай

Десет дни до края на записванията за втория Inter Academy Camp Bulgaria

Лятото е към този момент в разгара си, а дружно с това и записванията за втория Inter Academy Camp Bulgaria. “Нерадзурите “ ще се завърнат в гр. Бяла, обл. Варна сред 30 юли и 4 август, с цел да продължат съдействието си със Сдружение „ Бъдеще посредством спорт “ и Община Бяла. Интересът към детския футболен лагер още веднъж е огромен, като до края на записванията остават по-малко от 10 дни. Специалистите от Академията на 18-кратния първенец на Италия ще прекарат седмица на родното Черноморие, където, в компанията на свои български сътрудници, ще упражняват деца на възраст сред 5 и 17 години.

Първият Inter Academy Camp Bulgaria, състоял се сред 10 и 15 юли 2018 година, бе повече от сполучлив. Участие в подготвителния лагер взеха 107 деца от страната и чужбина, като в края на предишния ноември петте най-добре показали се деца имаха неповторимата опция да гостуват на Интер в Милано. Щастливците посетиха централата на клуба и се срещнаха от близко с историята му и извоюваните титли, стъпиха на „ Сан Сиро “, изгледаха онлайн дуел от Серия „ А “, а след неговия край се срещнаха лице в лице с Мауро Икарди и останалите звезди в редиците на „ нерадзурите “.

Припомняме, че при започване на предходната година, с цел да разгласи официало съдействието сред Inter Academy Camp и Сдружение „ Бъдеще посредством спорт “, на особено посещаване у нас бе персонално техническият шеф на Inter Academy господин Марко Монти. Бившият футболист на Интер, Лацио и Аталанта не скри задоволството си от предоставените от Община Бяла и Сдружение „ Бъдеще посредством спорт “ условия, а за високата оценка на проведения първи подготвителен лагер на Интер у нас приказва фактът за бързо удълженото съдействие сред двете страни.

Повече информация за кампа можете да получите на формалния уебсайт на Inter Academy Camp Bulgaria - http://interacademycamp.bg или на Facebook-страницата https://www.facebook.com/intercampbulgaria/.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР