Лятото е в разгара си, слънцето напича силно, а градусите

...
Лятото е в разгара си, слънцето напича силно, а градусите
Коментари Харесай

Новата гола снимка на Томи Лий

Лятото е в разгара си, слънцето напича мощно, а градусите се повишават. Затова какво по-удачно от разхлаждането в басейна. При това като захвърлиш всички облекла.

Точно това реши да направи и музикантът Томи Лий. Пък и даже да покаже рационалното си решение на многочислените фенове в обществените мрежи. Ето за какво виждаме барабаниста на Motley Crue потънал напълно гол във водата, без да си прави труда да прикрива нещо от себе си. И в последна сметка за какво не - това не е " запазена марка " единствено за актрисите, певиците и жените-инфлуенсъри.

Още повече, че на Томи по никакъв начин не му пука. " Надявам се, че всички имате добър ден, понеделник или какъвто и да е шибан ден ", написа той към фрагмента.

И наподобява, че въпреки Лий да е направил голям брой татуировки по тялото си, региона на дупето му остава най-вече недокосната.

Това, несъмнено, не е първият път, в който Томи Лий публично се разголва. През август, 2022 година той разгласява късно през нощта голо селфи в цялостен растеж, което след това беше отстранено от Instagram. Но музикантът и брачната половинка му Британи Фурлан се забавляваха в обществените медии и на концертите на Motley Crue поради реакцията от фотографията. Впоследствие Томи разпростра тематиката за голотата още повече с видеоклипа си " Bouncy Castle ". Което докара до превръщането му в един от най-търсените реализатори през 2022 година, написа Loudwire.

Вероятно мнозина си спомнят и случая със секс записа, която той беше снимал с някогашната си съпруга Памела Андерсън и който бе откраднат и изработен обществено притежание през 90-те години - когато свадите със секс записите станаха част от попкултурата. Инцидентът бе пресъздаден в сериала на Hulu - Pam & Tommy, в който даже е включена роля на пениса на Лий.

Колкото до мнението на брачната половинка му Фурлан по отношение на разкрепостеността на Томи Лий, по-рано тази година тя показа пред People: " Това е, което обичам в него е точно, че е толкоз вманиачен и див. Знам, че разгласява доста спорни неща в мрежата. Но аз ги одобрявам с възприятие за комизъм. Не ми пука, в действителност. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР