Лятото е сезонът на радостта, когато се наслаждаваме на приятните

...
Лятото е сезонът на радостта, когато се наслаждаваме на приятните
Коментари Харесай

4 идеи за локации за различни поводи

Лятото е сезонът на насладата, когато се любуваме на приятните слънчеви дни и топлите дълги нощи. Това е време за усмивки, щастливи мигове и шерване на специфични прекарвания с обичаните хора, околните и приятелите. Всеки един ден се трансформира в премеждие, подготвен да ни изненада с нови открития и запаметяващи се моменти. А ние единствено това чакаме, нали?

Време е да честваме живота във всичките му форми, да го преживеем напълно, а има ли по-добър метод да прекараме лятото, с изключение на с празненства навън?

Именно такава опция ни дава акцията на ИКЕА " Търсим си мотив ", по време на която шведският бранд ни приканва да споделим своите хрумвания и мотиви за празнуване. Най-добрите от тях ще си завоюват тематично обзаведени пространства в София и Варна, на които хората ще имат опция да честват с най-близките си. Поводите ще бъдат осъществени в три поредни уикенда – от 29.07. до 13.08, а кандидатстването за локациите, което се показва в шерването на готини хрумвания за празнуване като коментар под пост в профилите на ИКЕА във Фейсбук и Instagram, започва на 21.07. Повече за това можете да научите на страницата на ИКЕА.

За тези, които обичат природата и безгрижните пикници, ИКЕА ще трансформира част от Кучешкия парк зад музея " Земята и хората " в празнична зона HAMNÖN. Тук печелившите участници ще могат да се насладят на слънцето и свежия въздух измежду зелени растения на 29-30-и юли.

За феновете на градските уютни кътчета на 5-6-и август, терасата на betahaus, площад Славейков, се трансформира в страхотна дестинация за празненство с панорама ÖMSESIDIG. На тази чудесна локация печелившите ще могат да се насладят на панорамата на София, до момента в който се забавляват с другари.

На 12-13-и август ще се организира сантиментална вечеря под звездите. Голямата и дребната тераса на betahaus, площад Славейков, ще бъдат преобразени от ИКЕА по метод, който ще ви помогне да създадете съвършената сантиментална атмосфера.

Любителите на барбекюто пък ще имат опцията да развихрят своите качества и да се насладят на приятната конюнктура с обичани хора на две разнообразни местоположения. На 12-13-и август, в двора на BLVD 138, ще се състои барбекю празненство GRILLSKÄR София, до момента в който на 5-6-и август, в Карин дом, гр. Варна, ще се организира барбекю празненство GRILLSKÄR!

Кампанията на ИКЕА „ Търсим си мотив “ има за цел да провокира хората да споделят своите мотиви и да се съберат дружно да отпразнуват насладите на лятото с техните близки.

Нямате концепция за празнуване? Няма проблем. Измислете си и бъдете истински. Така даже рожденият ден на домашния ви любим може да се трансформира в огромен ваучър. А  „ Честита събота “ може да се окаже не просто израз за прощаване с сътрудниците от офиса.

Пуснете коментар в обществените мрежи на ИКЕА, а ние скрито ще стискаме палци да се окажете измежду спечелилите, които ще се изтеглят на томболен принцип. Междувременно ще си сипем едно студено просеко за началото на работната седмица.

Наздраве!
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР