Лятото е съвсем близо. Времето се затопля, а всеки знае,

...
Лятото е съвсем близо. Времето се затопля, а всеки знае,
Коментари Харесай

Никога НЕ яжте тези храни преди плуване, ако не искате да ви сполети ТОВА

Лятото е напълно близо. Времето се затопля, а всеки знае, че горещините няма да ни помилват. Много от хората изпитват сериозна нетърпимост към жегата и единственото избавление за тях е да се потопят в хладката вода и да поплуват.
Много е значимо обаче да сте наясно с това кои храни никога не трябва да консумирате преди плуване. В противоположен случай е допустимо да си навлечете съществени неприятности и вместо да се разтоварите и освежите, да се почувствате в пъти по-зле.
Дори можем да кажем, че приемът на каквато й да е храна преди плуване, не се предлага от нито един експерт и състезател. Тя единствен ще затормози организма и ще ни накара да се чувствате доста по-лениви.
Ето ги и храните, които крият сериозна заплаха, в случай че бъдат употребявани преди плуване:
• Пикантни храни
 Предупреждение: Има възбрана за плуване и къпане в неохраняеми водни обекти в Асеновград Предупреждение: Има възбрана за плуване и къпане в неохраняеми водни обекти в Асеновград
Създадена бе Общинска комисия по водно-спасителна активност в Асеновград. Тя ще следи за слагане на предупредителни и забранителни знац...
Пикантните храни не се предлагат на хора, които имат проблеми със стомашно чревния тракт. Да не приказваме, че по време на плуване тялото е в хоризонтално състояние и лютата храна може да сътвори невиждан дискомфорт. Ако сте решили да поплувате, най-добре си забранете пикантните храни.

• Целина
Дори да сте върли последователи на целината и обичате постоянно да я похапвате, преди плуване е нужно да се въздържате от консумация. Тя съумява по собствен си метод да усили нездравословното въздействие на ултравиолетовите лъчи върху кожата. В никакъв случай не консумирайте целина преди плуване.
• Плодови и газирани сокове
 6 неповторими места за плуване (ВИДЕО) 6 неповторими места за плуване (ВИДЕО)
Дали е лято или зима, това е без значение, в случай че планирате идната си отмора. Дори изискванията на открито да не позволяват тъкмо в този момент подобн...
Газираните питиета изрично са една от тези храни, които съумяват само да навредят на стомаха. Не е добра концепция да утолявате жаждата с тях преди плуване, нито по-късно. Дори в случай че е допустимо, пробвайте да си ги възбраните напълно.

• Сладолед
Макар сладоледът да се свързва с лято и жега, не трябва да го похапваме преди плуване. Не е загадка, че той е богат на мазнини, които на собствен ред водят до отичане. Със сигурност няма да ви е прелестно да плувате в такова положение.
За да се насладите оптимално на хладката вода и контакта с нея, предлагаме ви да забравите за тези храни, тъй като те са способни да ви основат невиждан дискомфорт!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР