Лятото е почти при нас и е редно да променим

...
Лятото е почти при нас и е редно да променим
Коментари Харесай

Какви модели дамски чанти ще бъдат модерни през този сезон?

Лятото е съвсем при нас и е редно да променим радикално нашия дрешник. Освен облеклото, можем да заложим и върху обувките и дамските чанти, които в множеството случаи вървят ръка за ръка. Днес ще обърнем погледи към международните марки и известните фешън сцени, с цел да разберем какво се крие там и бързо да го пренесем и при нас.

Факт е, че разнообразието от марки е огромно, а дружно с това идва и още по-големият избор на артикули, които да задоволят потребностите на всяка дама. Както всяка година, по този начин и в този момент, стилните линии основават десетки разнообразни модели - огромни и дребни, с разнообразни форма, цвят, материи - единствено с цел да създадат по този начин, че дамите да изберат тези дамски чанти, които биха допълнили съвършено техния тоалет. Такова огромно многообразие можем да открием в , да изберем вярната дамска чанта, с помощта на наличните филтри, и в последна сметка - да завладеем всички погледи и пространства, показвайки цялостната ни приключена визия.

Кой модел чанта да избера, в случай че желая нещо малко и плътно?

Сигурно на множеството дами им е писнало да носят стотици неща в дамските си чанти, които да тежат извънредно доста и в последна смятка рядко да бъдат употребявани в всекидневието им. Затова все по-често прибягват към нещо малко, спретнато, плътно, което е леко и не заема изключително огромно място. Така бихме описали по-голяма част от моделите, които този сезон ще бъдат настоящи от света на дамските чанти. Особено огромен приоритет слагаме на чантите за кръст, които в действителност разрешават да се носят по най-различни способи, комфортни са и допълват съвършено както спортния ни екип, по този начин и една изчистена елегантна визия за нашето всекидневие.

Също по този начин настоящи ще бъдат и добре познатите ни дребни чанти с дълга ръкохватка. Голяма част от тях наподобяват извънредно стилно и биха придали комплектност на формалното ни облекло.

Достатъчно ли е мястото във вашата дамска чанта или постоянно се надявате на още малко?

Познаваме и такива дами, които от време на време просто си споделят „ По-добре е да изляза с куфар... ". Обикновено те носят всичко със себе си и се грижат за комфорта на цялото семейство през тези дни. Затова доста постоянно ги виждаме с големи чанти в най-различни модели. За тяхна голяма наслада, тази година се обрисува и като невероятна опция за тях да блеснат с някои от най-хубавите модели огромни дамски чанти на световноизвестни марки, които са помислили и за тях. Изключително огромен брой материи са употребявани за тяхното произвеждане, с цел да придадат тайнственост и характерност на всеки един образец. Освен познатата ни кожа, виждаме и все по-активното потребление и на плат и непромукаеми материи. Също по този начин тази година акцентираме и на естествените материи като корк, памук и вълна, в основаването на същински фешън шедьоври.

Важно е върху какъв тип дамски чанти ще се спрете, благи дами, тъй като с изключение на, че това е нужда във вашето всекидневие, неправилното съчетаване с вашето облекло може да провокира някои негативни реакции в хората към вас. Освен чантите, които от време на време имат функционалността в по-голямата си степен на аксеасоар, в сравнение с нещо потребно, можете да заложите и на други дребни елементи от визията ви, които да и придадат комплектност. Ако се чудите както ви липсва, можете да го откриете в и да извършите по този начин, че всички да ахнат, когато ви видят. Подгответе се за идните слънчеви дни уместно!

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР