Лятото е към своя си край. Тепърва предстои да се

...
Лятото е към своя си край. Тепърва предстои да се
Коментари Харесай

Ако искате да повишите имунитета си и да се предпазите от вируси и настинки, НЕЗАБАВНО си пригответе тази смес!

Лятото е към своя си край. Тепърва следва да се сблъскаме с всички тези досадни вируси и настинки, които са неизменима част от есента. Децата постъпват на учебно заведение, ясли и градини и не след дълго стартират да носят вкъщи вируси, успяващи да пробият през имунната система на възрастните.

Ако обаче желаете тази година да изхитрите омагьосания кръг на боледуванията, предлагаме ви да се доверите на потребните свойства на меда и зелените орехчета.
 Ето за какво всички поставят черупки от орехи в почвата Ето за какво всички поставят черупки от орехи в почвата
Много домакини просто изхвърлят ореховите черупки. Но в случай че знаете някои секрети, тогава може да се употребява в градината, вкъщи и за поддъ...

Ще ви споделим рецепта, която всеки може да си направи с минимални старания. Единственото, което е добре да предвидите, е срокът, в който сместа наложително би трябвало да престои.

Как да калим имунитета си с натурални артикули?

Знаете ли, че в зелените орехи се съдържа голямо количество витамин С, както и редица други потребни субстанции? За меда не е нужно да загатваме, че е един от тези артикули, които са подарък от природата.

Какво обаче се изисква от вас да извършите? Преди да се заемете с каквото й да е било, съветваме ви да си сложите ръкавици, защото зелените орехи имат способността да оцветяват ръцете и по-късно мъчно могат да се почистят с вода и препарат.
 Направете това с черупките от орехите и ще забравите за заболяванията Направете това с черупките от орехите и ще забравите за заболяванията
Ореховата ядка, както на всеки му е известно, е извънредно потребна за общото здраве на организма. Тя спомага за възстановяване на паметт...

Измийте ядките и премахнете нечистотиите по тях. След това ги разрежете на четвъртинки и ги поставете в стъклен съд с похлупак. Залейте ги с един кг мед и ги оставете на изсъхнало и хладно място за един месец.

Забравихме да споменем, че е добре орехите да бъдат 40 – 45 на брой, не по-малко. След месец сместа, укрепваща имунитета, ще е подготвена за консумация.

Всеки ден похапвайте по една супена лъжичка. Това е най-хубавият имуностимулатор, с който да прогоните вирусите и настинките.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР