Лятото е към края си, а добрата стара максима, че

...
Лятото е към края си, а добрата стара максима, че
Коментари Харесай

Изкуството да пазаруваш умно онлайн

Лятото е към края си, а положителната остаряла максима, че щастието се крие в последната писмен знак на думата shoppinG, придобива все по-голяма мощ. И тъй като остава още в действителност малко време, преди да „ пенсионираме “ късите летни рокли с презрамки и да бръкнем по-надълбоко в дрешника в търсене на топлия необятен пуловер, който постоянно ни кара да се усещаме толкоз, толкоз удобно, по всичко проличава, че напълно скоро ще излезем на „ лов “ за нови облекла и аксесоари, с които да „ стоплим “ студените утрини на есента.

И тъй като в последно време времето на всички ни като че ли все не стига и всяка минута ни е скъпа, а концепцията, ей по този начин, за шляене по магазините стартира да губи смисъл, през днешния ден взехме решение да ви потопим в света на онлайн извършването на покупки. Не тъй като вие не знаете по какъв начин да пазарувате по интернет. Просто тъй като постоянно ставаме жертва на заблуди, които в цифровия свят могат да значат една кредитна карта с източен предел.

А и в случай че би трябвало да си признаем почтено, онлайн постоянно е по-лесно да си избереш тъкмо това, от което имаш потребност, без да се прибираш с три чифта дантелено долни дрехи след шопинг в мола, вместо с чифт джинси, за които в действителност си излязла.

И напълно в кръга на шегата, тъй като моите приятелки постоянно споделят, че обичаният мъж е като обичания пуловер – доста го обичаш, само че нямаш потребност от него на плажа, тази есен аз напълно почтително си сформирах лист с нещата, от които има потребност моят дрешник. Чифт обувки от обичан бранд, палто с кашмир и вълна, няколко фланелки и... оня крем за лице, който кара кожата ми да сияе.

Много девойки обаче към момента избират извършването на покупки вид „ око да види, ръка да пипне “. Причината – станали са жертва на някои заблуди, съгласно които да пазаруваш онлайн е „ рисково, ужасно и нестабилно “.

Кои са обаче в действителност най-големите заблуди и има ли съображение да имаме вяра в тях? Ето няколко съвета от мен за това кои са „ подводните камъни “ при покупката на артикули онлайн:

Заложете на сигурен цифров портфейл за всички типове заплащания

За благополучие към този момент има многообразие от цифрови портфейли, които са страхотна опция на банките и в които в действително време се виждат валутните курсове и таксите за обмяна. Някои от тях, като iCard, даже нямат спомагателна такса за обмяната на валута и също така, нямат никакви месечни такси и разноски за поддръжка.

Оказва се, че е в действителност елементарно и бързо. Просто зареждам една прилична сума в моя цифров портфейл, наложително си прибавям една нова виртуална карта за съответното онлайн извършване на покупки (кръщавам си я да вземем за пример „ Шопинг септември ”) и по този начин постоянно съм сигурна, че няма по какъв начин някой да източи картата ми. С това стартира обичаната ми част: да сравня цените на това, което диря, в няколко уеб страницата.

Съвет: Да плащаш онлайн може да бъде и несъмнено. Единственото, което би трябвало да знаеш, е да използваш виртуални карти. За да си 100 % предпазена, имаш няколко други възможности: за всяка обособена покупка да ползваш еднократно нова виртуална карта и по-късно да я изтриваш; да сложиш предели на заплащанията, които могат да бъдат направени с твоите виртуални карти – по този начин, даже и данните на картата ти да са откраднати, няма по какъв начин да ти източат повече пари, в сравнение с е поставеният от теб предел (например 100 лева.). Мобилното приложение на iCard има и алтернатива да държиш картата си заключена - прави се с едно допиране на екрана на телефона. Сейфове, кодове, дамски чанти с ципове и дълбоки джобове... всичко остава в предишното, когато парите ти са на несъмнено място в телефона.

Колкото по-далече, толкоз по-далече

Когато пазарувате от уебсайт, регистриран в Тайланд да вземем за пример, е добре да обърнете внимание на разноските за превоз. Те постоянно мoгат да ви изненадат!

Съвет:

Проверете за чия сметка са транспортните разноски и дали те няма да оскъпят доста стоката.

Аз съм положително момиче, заслужавам нова рокля за коледното празненство

Според специалистите най-рисковите интервали от годината са дните преди Коледа, когато постоянно се появяват уеб сайтове фантоми – т.е. основават се особено за нервността към коледния шопинг, след което просто изчезват.

Съвет: Пазарувайте единствено от уеб сайтове, които добре познавате и са основани преди най-малко година.

Съпоставка на цената

Харесвате чифт джинси на дадена марка – ужасно! Обаче да ги купите от първия уебсайт, в който ги откриете, е неточност. Най-добре напишете името и модела в търсачката, която ползвате и вижте дали някъде ги няма на по-добра цена.

Съвет: Да си губиш времето в циркулиране на магазините в търсене на по-добра цена към този момент е изцяло ненужно упражнение. Онлайн шопингът ти дава опция да си купиш тъкмо това, което искаш, на най-хубавата цена – единствено с един клик изпитание. /woman.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР