Лятото! Два-три кратки месеца, в които дните са други –

...
Лятото! Два-три кратки месеца, в които дните са други –
Коментари Харесай

Изтанцувай лятото на 4 музикални фестивала

Лятото! Два-три къси месеца, в които дните са други – пътуваме повече, усмихваме се повече, мечтаем повече, живеем повече!

За да го отпразнуваме, сме ви подготвили една безгрижна графа, в която ще представяме местата, усета, страстите... Така че преди лятото да отлети, да имаме доста от това сгряващо възприятие на спомените, което ще ни води до идващото.

Незабравимото ни лято изискуем и на нашата DSK-Wizz Air кредитна карта, която тъкмо в този момент предлага най-нужното: гратис участие в Wizz Discount Club, специфична бонус стратегия, отстъпки и още доста! Възползвайте се!

Европа е гореща и все по-гореща ще става, тъй като и през август продължава вълната музикални фестивали, които са на един полет с WizzAir. Сега е моментът да се огледате за last minute предложения и не забравяйте, че с DSK-Wizz Air кредитна карта всичко е по-лесно, по-достъпно и по-евтино!



Sziget Festival : 7-13 август (Будапеща, Унгария)

Електронна, инди, рок, поп и каква ли още не музика ще звучи в този наложителен фестивал. На сцените ще свирят Foo Fighters, Ед Шийрън, Florence + The Machine, Twenty One Pilots и Мартин Гарикс . Фестивалът се организира на остров на Дунава, музиката е на 60 подиуми, и в случай че имате шанс, към момента може да се уредите с билети. Да не приказваме за спомагателните шоута, арт планове и даже циркови осъществявания.



 

Leeds/Reading Festivals: 23-35 август

Рок, поп, инди, електроника – това са два фестивала ( Leeds и Reading ), които се организират през уикенда в Англия. И двата включват от всичко плюс различна музика, стенд-ъп комедия, бийтбокс. Ако не съумеете да видите Foo Figthers в Будапеща, те ще свирят и тук, само че също и The 1975, Post Malone и Twenty One Pilots.



 

Rock en Seine: 23-25 август, Париж

Рок, рок и отново рок. От 2003 година този тридневен фестивал е видял икони като PJ Harvey , Flume, Massive Attack, Foals и Iggy Pop . Провежда се в парк Сент Клод, на брега на Сена. Тази година хедлайнерите са Тhe Cure, Major Lazer и  Jorja Smith . За разлика от други рок фестивали, този пуска и фамилии с деца. За 6-10 - годишните има мини рок концерт на безвредно разстояние от огромната навалица.



 

Sea Dance: 30 август – 1 септември, Будва, Черна Гора

Кажете „ сбогом “ на лятото в Будва, Черна гора, на фестивала Sea Dance с EDM, хаус и техно. Това е едно от последните европейски празненства за лято 2019  и на процедура продължава денонощно на фона на златните плажове на Будва.

Този фестивал е относително нов, само че към този момент е събрал най-величествени имена в електронната и поп музика. Това лято е ред на Давид Гета, Робин Шулц и Офенбах .



 

 С поддръжката на DSK Bank

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР