Лунното затъмнение в Скорпион на 5 май ще извади наяве

...
Лунното затъмнение в Скорпион на 5 май ще извади наяве
Коментари Харесай

Лунното затъмнение в Скорпион отприщва страхове и потискани чувства: какво да очаква всяка зодия

Лунното затъмнение в Скорпион на 5 май ще извади нескрито страхове, които сме се стараели да потискаме. Това обаче е моментът да се освободим от всички свои остарели възгледи, които се коренят в безпокойствие или страдалчество.

Лунното затъмнение през май се организира във закрепен знак и ще подчертае региона, в която търсите максимален надзор и власт в живота си , описват от. Макар тези качества да са от значително значение, от време на време те могат да ви попречат да изпитате изцяло удоволствията, които светът предлага. Докато Слънцето продължава да пътува през търсещия комфорт Телец, сме призовани да се откажем от желанието да задушим желанията си, с цел да разтворим прегръдки към това, което ни кара да се усещаме задоволени.

Лунните затъмнения носят освобождение, а защото това на 5 май ще мине под знака на Скорпион, нещата, от които се откажете в този момент, може да провокират дълбока промяна.

Сега е моментът да признаете тежките усеща, които могат да изплуват на повърхността, с цел да се изправите лице в лице с тях и да се освободите . Тъй като актуалното затъмнение се случва по продължение на Южния възел, налице ще бъде предпочитание да се откажете от части от себе си, които сте надраснали, тъй че да можете изцяло да прегърнете комфорта и сигурността на посоката, в която сте се запътили.

Това лунно затъмнение  съответствува с пълнолунието през май, наричано „ Цветна луна “ . То е кръстено по този начин заради обстоятелството, че това е месецът, в който стартира цъфтежът на цветята. През 2023 година на тази дата има и лунно затъмнение, което прави явлението още по-рядко.

Вижте в галерията тук по какъв начин ще се отрази затъмнението на всяка зодия:
 Какво да чака всяка зодия от лунното затъмнение в Скорпион на 5 май  Какво да чака всяка зодия от лунното затъмнение в Скорпион на 5 май  Какво да чака всяка зодия от лунното затъмнение в Скорпион на 5 май  Какво да чака всяка зодия от лунното затъмнение в Скорпион на 5 май
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР