Луната се движи на празен ход от 17:53ч до 21:22ч.

...
Луната се движи на празен ход от 17:53ч до 21:22ч.
Коментари Харесай

Ден за прошка, смирение и любов

Луната се движи на луфт от 17:53ч до 21:22ч. Нищо значимо да не се подхваща през това време.

Луната е в символ Телец до 21:22ч.

Благоприятно е за ръчен труд, за усамотение и самовглъбяване. Избягвайте нестимулираните дейности и местата, където има доста хора. Употребете мощен самоконтрол и не се поддавайте на провокации. Чудесно време за решение на на практика въпроси. Добре е да се отсрочат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и предвидливост. Хората в този момент са по-практично настроени, с материална настройка. Шопингът добре се отразява на душeвността. Добре е да се срещате с близки и обичани хора. Подходящо е да се поглезите с един релаксиращ и отпускащ масаж, да пеете и танцувате.

Избягвайте да пиете студени питиета, както и викането. Уязвими са региона на гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята, щитовидната жлеза.

Продължава 7 лунен ден до 10:20ч

Доминиращ 8 лунен ден от 10:20ч на 1 март до 10:52ч на 2 март

Ден за промяна и възобновление, кондензиран с галактическа сила. Сега се пренастройва освен целия организъм, само че и вътрешното ни схващане. В този интервал става преоценка на полезностите, появяват се нови хрумвания, намират се нови решения по наболели въпроси. Някои хора могат да почувстват колебливост, раздвояване и нерешителност. Неслучайно знак на деня е птицата Феникс.

Ден на вербалната магия

Ден на измененията, в който могат да настъпят непредвидени събития. Могат да зародят и нерешени и забравени проблеми, да припомнят за себе си остарели каузи, по тази причина е значимо бързо да умеете да реагирате. Не би трябвало да им оставяте време за развиване.

Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало. Целта на деня: вътрешно да се преобразим, да пуснем страховете си, да открием креативната си страна, да изразим своята характерност. На този ден във всеки човек „ изгаря” по нещо остаряло и отживяло, с цел да заеме неговото място нещо ново. Това е ден на ликвидиране и вътрешна промяна. Настроението може да е изменчиво, тъй като денят е планиран да се отървем от страховете, подозренията, отрицателните усеща. Метафорично „ изгаряме” от вътрешната страна.

Препоръчва се да поддържате връзка единствено с другари и близки хора. 8 лунен ден се явява още ден на прошката. Ако сте се чувствали засегнати и афектирани, анализирайте обстановката от позиция на днешния ден. Сега всичко може да ви наподобява по друг метод, дори неуместно и смешно. Проявете топлота и обич към своите близки. Спорове, кавги, разправии зародили в този момент, могат да се окажат съдбовни. Старайте се да ги избягвате.

В този интервал се предлага да си вземете душ или вана. Водата през днешния ден има огромна лечебна мощ. Но с огъня бъдете внимателни – внимавайте за пожари и повреди.

17 безоблачен ден – Подходящо е да се посети църковен храм. Добре е да разхвърляте храна за птиците и животните. Хубаво е да постоите малко напразно да ви подуха и да прочисти аурата ви от отрицателна сила.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР