Луната продължава да се движи на празен ход през целия

...
Луната продължава да се движи на празен ход през целия
Коментари Харесай

Тайните днес могат да станат явни, а казаните думи да се обърнат срещу вас

Луната продължава да се движи на луфт през целия ден до 00:18ч на 16 януари.

Не се предлага: да се вземат решение проблеми, да посещавате държавни офиси, служби, инстанции и служители, да купувате парцел. Това време не е положително за разнообразни типове придобивки. Отложете избора на нови облекла, обувки, техника, автомобил - в бъдеще ще има отчаяние от направения избор. Препоръчително е хората, които работят с пари, да бъдат деликатни. Не вземайте заеми, не давайте заеми на другари. После този човек може да ви стане зложелател. Спор, в случай че възникне през това време, може да докара до разрушителни последствия в връзките.

Луната е в символ Водолей до 00:18ч на 16 януари

Луната във Водолей може да ни донесе разнообразни изненади. Нараства интереса към всичко ново, извънредно. Засилва се устрема към независимост и самостоятелност. Не се предлага в този момент човек да се товари с отговорности и задания. Благоприятно време за другарство с хора, които споделят като вашите ползи. Хората стават по-чувствителни и нервни. Практически е неефикасно да се разчита на разсъдъка. Могат да се проявят непокорен настроения и митинги против това, което е обратно или се смята за незаслужено. Не се предлага никого да допускате вътре в душата си. Увеличава се вероятността от повреди на електрозахранването, домакинските уреди, информационни връзки. Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

3 лунен ден продължава до 09:43ч

4 лунен ден стартира от 09:43ч на 15 януари до 10:13ч на 16 януари

Символ на деня е дървото на познанието, избор сред положителното и злото. Точно в този лунен ден нашите прадеди са вкусили от неразрешения плод и са били изгонени от Едем. Мотото на днешния ден е: “Десет пъти премери и веднъж режи”.

Добре е този ден да се прекара в усамотение, в отдаване на обичаното занимание. Не подхожда за групова работа. Ако груповата работа не може да бъде избегната, най-малко се заемете с нещо допустимо най-спокойно през днешния ден, което се нуждае повече от вашите персонални старания, в сравнение с помощ извън.

Физическото натоварване е добре да се заобикаля. Бъдете деликатни в този интервал и не извършвайте неразумни действия, не предприемайте прибързани решения. Много секрети през днешния ден могат да станат очевидни, а казаните думи да се извърнат против вас. Това е най-успешното време за избор.

В 4-ия лунен ден светът отразява мислите, възприятията, проблемите и минусите ни като огледало. Ако през днешния ден държанието на колегата или детето ви се коства дразнещо, помислете върху това. Това, което ви нервира у тях, го има и вътре у вас. Ако в този момент давате съвет на приятел/ка за решението на техен проблем, елементарно можете да видите решението на вашите лични проблеми.

Ден на вербалната магия. На този лунен ден е добре да се четат молебствия и мантри. Днес всички думи имат специфична мощ и затова се изисква умишлено отношение. „ Казана дума, хвърлен камък.” Изреченото един път не се връща и даже инцидентно изпуснатата неприятна дума може да аргументи зло. А думите изречени с добра умисъл, ще отидат за богатство.

Тежък за организма ден. Ако през днешния ден имате проблеми с мускулите или шийният отдел, това значи, че нарушавате законите на Вселената, вървите против божественото. 4 лунния ден не е подобаващ за хирургични интервенции, даже медицински процедури не би трябвало да се организират в този момент. Болести почнали през днешния ден, нормално протичат тежко и в случай че не се обърне внимание в точния момент, могат да станат хронични.

Нужно е да бъдете деликатни към интимните си връзки, изключително в случай че не сте в брачни връзки. Използвайте по-леки форми на секс, в случай че сте решили да го вършиме.

1 безоблачен ден – Добре е да се вършат проекти за идният безоблачен месец. Ще им върви в делата единствено на оптимистите, не и на тези, които са депресирани и унили. Хубаво е при започване на слънчевия месец да се хвърлят дребни монети на кръстопът, с цел да ви даде Бог благосъстояние. Или да дадете нещо на първия срещнат бедняк.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР