Луната преминава на празен ход от 10:00ч до полунощ. Не

...
Луната преминава на празен ход от 10:00ч до полунощ. Не
Коментари Харесай

Ден, в който може да се получи Божията благодат

Луната минава на луфт от 10:00ч до среднощ. Не предприемайте нищо значимо.

Луната е в символ Близнаци до 00:06ч на26 август.

Периода принадлежи на въздушната буря. Засилва се жизнеността, общителността, желанието да се работи бързо, любознателността и любознанието стават по-активни. Емоциите са повърхностни, макар че провокират бурни реакции. Енергията се разпилява нехайно любознание, безполезни старания, в „ нищонеправене”, за свободно забавление. Хората са подложени на всевъзможни външни въздействия, прекомерно податливи, неспособни да мислят задълбочено и да вземат съществени решения. Не купувайте в този момент движимости, които би трябвало дълго да ви служат, единствено такива с къс период на приложимост.

Уязвими са нервната система, дихателните органи, ръцете и плещите. Не носете тежко. Лесно можете да контузите пръстите на ръцете.

25 лунен ден от 01:01ч на 25 август до 01:48ч на 26 август

Символ на деня са два съда с жива и мъртва вода, символизиращи силата и живота от една страна и загубата на сила и гибелта от друга. Този лунен ден дава опция да се опознае мъдростта на земния живот, само че не за сметка на външното проявяване на силите, а за сметка на вътрешната работа в себе си и със своето подсъзнание.

Девиз на деня е “Бързай бавно”. Да се заобикалят интензивността, прибързаността, суетата. Не би трябвало да стартирате нищо ново, само че може да завършите започнатото. Да не се вършат нови проекти. Не хабете непотребни сили. Избягвайте инцидентните контакти и изненади.

Ден на бездейност, уединение и успокоение. Подходящ за концентриране, самовглъбяване. Опитайте се през днешния ден да видите всяка една обстановка в дълбочина. Всеки знак през този ден би трябвало да се възприема като напътствие за нещо. Работете над повишение на духовността си. Вслушайте се в своя интуиция – това е гласът на вашият ангел страж – и в този лунен ден този глас изключително мощно се усеща.

Вашият нравствен свят в този момент е уязвим и сензитивен към непознатото вмешателство. Избягвайте тематики за персоналния си живот и не разголвайте душата си.

Противопоказно е да се използват медикаменти, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Ден за ликвидиране от шлаките - физически и духовни. На болести зародили през този ден би трябвало да се обърне съществено внимание, да се окаже помощ, тъй като нещата могат доста да се усложнят.

Общуването с близки хора е потребно и целесъобразно. Добре е да пребивавате в удобна и разпускаща конюнктура.

Днес бързият секс не е целесъобразен. Подходящо време за сетивен и муден секс. Може да започнете с разпускащ масаж. Препоръчва се преди любовните игри да се пие малко алено вино.

Подстрижката е извънредно нежелателна. Поставя под опасност физическото и психическо положение.

В сънищата човек се изтезава от негативна сила, в тях прониква нечиста мощ.

8 безоблачен ден – Ден, в който може да бъде измолена и получена Божията берекет. Денят способства всички инициативи, изключително с детайл на авантюризъм. Проблемите стартират да намират своето ненадейно решение. Нищо да не се възнамерява, проектите може да се объркат. Добре е да се оказва помощ на всеки, който се нуждае от помощ, да се реализират нови запознанства. Благоприятно е за пътешестване, само че единствено на къси дистанции. Ден за ликвидиране и избавление от всичко остаряло и излишно.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР