Луната пребиваваща в последния знак на Зодиака - Риби, ще

...
Луната пребиваваща в последния знак на Зодиака - Риби, ще
Коментари Харесай

Мистичен и загадъчен ден, в който се отваря врата между земята и небето

Луната пребиваваща в последния знак на Зодиака - Риби, ще усили чувствителността, състраданието и екстрасензорните ви качества.

Луната в Риби усилва способността за самоизразяване, интуицията е по-голяма в сравнение с при всички останали знаци. Може да зародят търкания, провокирани от подозрителността ви към мнението на другите; елементарно ще се поддавате на непознато. По време на въздействието на Луната в Риби състраданието ви може да бъде доста мощно и даже мъчително. Ще симпатизирате безусловно на всички, като се изключи себе си, и елементарно ще помагате на всеки, който се нуждае от помощта ви. Точно в този миг, доста хора вземат в къщи по някое бездомно коте или куче. Тъй като въображението също е повишено, то в случай че се занимавате с творчество, тъкмо в този момент е момента да насочите силата си към съответното русло. Вашето внимание през този интервал може да бъде фокусирано върху духовни тематики. Всички старания в духовната сфера по това време няма да бъдат пропилени, те ще ви донесат духовни плодове. Идващата към вас поддръжката свише, ще ви помогне да компенсирате разхода на прочувствена сила, която отива при другите. В любовните каузи би трябвало да бъдете по-предпазливи. По време на Лунния преход в Риби сте склонни да гледате на всичко през розови очила. Най-уязвими са ходилата на краката.

Всичко това се укрепва и от днешния съвпад на Луната с Нептун - шефа на Риби. Влиянието от аспекта ще се изрази като прави хората извънредно чувствителни, метафизичен настроени. Човек реагира прекомерно сензитивно на всички събития и неприятности, заради това са вероятни недомислени и неразумни действия под влияние на мощните усеща.

13 лунен ден продължава до 18:09ч. – ден мистериозен и тайнствен, в който се отваря врата сред земята и небето. Може да научите нещо незнайно ви до момента. Числото 13 подхожда на съзвездието Змиеносец - назовава се още съзвездието на магьосниците. Предсказанията, получени в този ден, могат доста да трансформират ориста ви. Слушайте препоръките, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях. Днешният интервал е доста добър за работа в група. Всичко обвързвано с образованието ще сложи солидна основа за бъдещето ви. Този лунен ден дава огромен късмет да се работи над грешките и да се поправят. Днес могат да се повторят разнообразни обстановки от живота ви, които към този момент сте претърпели. Ако имате във вашето обграждане хора и след другарство с тях имате неприятни усеща, получавате възприятие на непълноценност, главоболие, стартирате да изпадате в меланхолия, това е идеалният миг да скъсате с тях връзки и да продължите напред. Неблагоприятно време за всевъзможни инициативи.

В този ден процесите на подмладяване на организма са изключително дейни. Това е по този начин, тъй като насъбраната в първите две етапи на Луната сила към този момент е толкоз мощна в нашето тяло, че тя стартира да циркулира в него по затворен кръг, безусловно измива, пречиства, възобновява всички органи и системи. Заедно с силата в организма, прелестно циркулират кръвта и другите течности и другите потребни субстанции. Ето за какво през този ден яжте повече храна, съдържаща потребни субстанции - тя ще бъде изцяло усвоена. Това придвижване на силата може да разбута някои дълбоки пластове на остарели психически проблеми. Не се вълнувайте. Отнесете се към тях умерено. Ако стартират да ви изтезават неприятни мемоари и видимо забравени проблеми, това значи единствено, че е пристигнало време да се отървете от тази хронична негативност. Това става посредством способи за филтриране на съзнанието. Едни от тях са работа с положителни утвръждения, работа с Рейки, хомеопатия.

14 лунен ден стартира в 18:09ч и продължава до 18:41 на идващия ден.

ВТОРНИК е денят на Марс, по тази причина е добре да сте облечени в нещо по-ярко, желателно алено. Днес работи дейното начало, мъжките правила, импулси за вдишване на самодейност, съревнование, битка. Свързан е с креативните и съзидателните желания. Подходящо за взимане или връщане на нещо обещано на заем. Психологически подготвя към огромно безпокойство, неспокойствие, нервност и настъпателност. Благоприятно за масаж на тялото и лекуване с биоенерготерапия. Ако потърсите през днешния ден работа, отивайте единствено, в случай че сте уверени в себе си, тъй като е идентична опцията както да ви вземат незабавно на работа, по този начин и да ви откажат бързо без всевъзможни пояснения. За да не получите отвод обяснявайте бързо, малко и без непотребна радушност. Покажете им, че сте настоятелен човек и можете незабавно да вниквате в същността на нещата. Използвайте девизът на капитан Немо: “Мobilis in mobile” и бъдете “подвижен в подвижното”! Хайде, дано по вода да ви върви и хубавото да ви следва!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР