Луната прави тригон с Юпитер (14:14ч). Благоприятно време за подобряване

...
Луната прави тригон с Юпитер (14:14ч). Благоприятно време за подобряване
Коментари Харесай

Не вземайте отговорни решения и не подписвайте договори

Луната прави тригон с Юпитер (14:14ч). Благоприятно време за възстановяване виталните условия. Този аспект носи шанс и благоденствие, опция за положителни вероятности. Може да планирате всичко което ви е угодно и всяко занятие ще ви донесе задоволство. Подходящо за покупки и за премествания. Добре е да се правят очистителни процедури, разчистване и изхвърляне на всичко ненужно. Да не се пие алкохол в огромни количества. Благоприятно време за креативните персони, актьори, музиканти, художници.

Луната e в символ Водолей до 17:27ч. Трябва деликатно да помислите преди да говорите нещо. Собствените дейности, държанието на други хора могат да бъдат много непредвидени и необикновени. Настроението се трансформира постоянно и внезапно. Властва неопределеността. Подходящо време да се занимаваме с това, което ни увлича, с креативните си пориви, с нови планове, срещи с другари, търсене на съидейници. Луната от 14:14 до 17:27ч се движи на луфт. Не се предлага да се вземат виновни решения, нито да се подписват контракти, нито да се стартират нови и значими неща. Подходящо е за рутинна работа, за дотъкмяване на започнатото или си дайте отмора.

В 17:27ч Луната влиза в символ Риби.

12 лунен ден продължава до 17:36ч. – Денят Обикновено минава спокойно и умерено, подготвя към положително, естетика и опция да бъдем в мир със себе си. Крайно противопоказно е да се ядосвате и гневите. Не би трябвало да спорите, да обиждате или да се жалвате от ориста. Избягвайте да се самосъжалявате, да плачете и да се жалвате. Може да заседнете в това положение за дълго. Изисква се избрана централизация. Нужно е да се вслушваме в своите чувства, а не да ги проучваме. Не следвайте предначертаното, тъй като всичко може да се обърне наобратно.

Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Общуването се отразява удобно. Може да установявате връзки, да вършиме отстъпки, да стигате до помирение. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и състрадание, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари родственици, родители, навестете заболели другари.

Благоприятно е да се посети черква и да изразите молбите си, които в този ден биват чути свише. Молитвите отправени в този ден, в случай че са откровени, биват чути от висшите сили и обезателно се сбъдват, по тази причина не пропускайте този плодороден миг. Искайте (помолете) и ще ви бъде обещано. Полезно е за занимания с йога и други източни практики. Идеално време за уединени практики, за клетви за безмълвие и медитации, както и за молитвени практики. Не се претоварвайте с тежки тренировки, само че можете да си извършите лек масаж.

Секс - Сексът в дванадесети лунен ден би трябвало да бъде, колкото може повече нравствен. Важни са не толкоз техническите умения, които имате, колкото деянията на обич, деликатност, добрина и схващане.

Подстрижката в същото време усъвършенства здравето, освобождава ви от обидите и притегля благосъстояние.

13 лунен ден стартира в 17:36ч и продължава до 18:09 на идващия ден - Бъдете внимателни във връзка с прииждащата информация. Отминали събития или забравени хора, обстоятелства, могат да ви припомнят още веднъж за себе си. Бъдете изключително деликатни към знаците на ориста, разнообразни “случайности”, съвпадения. Този ден е за приемане на нова информация, за струпване на познание, ден, в който можете да узнаете нещо ново и за себе си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР