Луната прави емоционалният фон в този период един от най-стабилните.

...
Луната прави емоционалният фон в този период един от най-стабилните.
Коментари Харесай

В този ден се активизират тъмните сили на астрално равнище

Луната прави прочувственият декор в този интервал един от най-стабилните. Хората се държат по-предпазливо, по-спокойно, доминират конкретността, практичността, рационалността. Като предписание се понижава състраданието и съпричастността у хората.

В такива дни всичко е подчинено на възприятието на чест, дълг, самодисциплина и отговорност. Ключовите думи са акуратност, старание, неотстъпчивост. Най-идеалното време за дейности, които се нуждаят от прецизен и прозорлив план.
Чувствителни елементи на тялото: кости, гръбначен дирек, стави, изключително коленете – могат да се влошат болести като ревматизъм, ишиас, тялото става по-чувствително към насъбраните соли. Този интервал е подобаващ за лекуване на коремната област, диафрагмата, гръдния панер, лимфната система. Всички интервенции, свързани със зъбите и гръбначния дирек са противопоказани. На този ден е доста рисково да посещавате лечители за наместване на костите и прешлените на гръбначния дирек.

Започва 29 лунен ден от 06:48ч на 23 януари до 07:38ч на 24 януари

Един от най-тежкитe дни на месеца. Нарича се демонски. В този ден се засилват тъмните сили на астрално ниво.

Бизнес - Това е най-неблагоприятното време за бизнес. Сега не би трябвало да се подхваща нищо значимо. Да не се подписват договори, контракти, да не се подписват покупко-продажби, да не се одобряват нови чиновници във компанията, договарянията също би трябвало да се изключат. Началниците да се въздържат от правене на забележки на личния състав. Да не се предизвикат спорове. В връзките с сътрудниците съблюдавайте непоколебим неутралитет.

Не би трябвало да се стартира нищо ново, а още по-добре да не се възнамерява нищо и да не се вземат значими решения. Въобще, старайте се да се занимавате единствено с най-необходимото. Бъдете деликатни, не се поддавайте на илюзии, измами и страховете си.

Избягвайте пътувания, тъй като има възможност от повреди и непредвидени рискове.

Не правете огромни покупки. Влагайки пари, рискувате всичко да отиде напразно. Купените движимости ще се окажат безполезни и ненужни. В този ден не се занимавайте с нищо друго с изключение на с нормални и нужни битови и житейски цели. Избягвайте всеобщи мероприятия.

Препоръчва се ликвидиране на шлаките и физическото тяло също. Домът се почиства с огън (обикаляне със свещ), благовония. Да се заобикаля мътна вода и тъмни места. Не носете в себе си произведения от рог и кости. Добре се отразява млечната храна, да се заобикаля месото. Болестите почнали през днешния ден са едни от най-страшните.

Отношенията в този ден са напрегнати. Да се заобикалят изяснявания на връзки, влизане в разногласия и спорове. Най-добре е всички в фамилията да се заемат с потребни каузи. Стремете се към положителни действия. С подрастващото потомство бъдете деликатни и гледайте да не ги докарате до неспокойствие, защото в този момент са доста лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да зародят и с по-възрастни хора. Освен, че е належащо е да се въздържате от отрицателни страсти, добре е да се простят всички обиди, не преживявайте нищо вътре в себе си. В този ден е добре да избягвате подправените връзки и контакти.

Секс - Добре е да се откажете. Интимните връзки водят постоянно до разногласия, обиди и болести по сексуален път.
Добре е на всички места да е ярко. Освен електричеството е добре да има запалени свещи, да се осветява всяка мрачно ъгълче.

Молитвата може да ви помогне да очистите вътрешното си пространство, когато се чувствате комплицирани, нерешителни и не знаете по кой път да поемете. Молитвата е метод, посредством който се предаваш, молиш за помощ и се отваряш, с цел да получиш поддръжка.

9 безоблачен ден – Добре е, в случай че имате напредък на силите през днешния ден. Получавате задоволително мощ за преображение, за проявяване на творчество. Може да започнете цикъл от физически извършения за подсилване на тялото. Полезно е да се върви пешком. Време за пост, за молебствия, за осъществяване на религиозни обреди. Хубаво е да се посети църковен храм.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР