Луната е във водния знак Рак до 04:41ч на 8

...
Луната е във водния знак Рак до 04:41ч на 8
Коментари Харесай

Денят съдържа мощен поток от космическа енергия

Луната е във водния знак Рак до 04:41ч на 8 януари

Изявява се цялата гама от разнообразни страсти. Това е времето за проявяване на тези усеща, които човек от дълго време потиска в себе си. Вашият вътрешен Аз ще ви подскаже, че вие ​​сами сте заключили доста страсти в себе си, отказвайки се да признаете самото им битие. Често през този лунен интервал човек е елементарно предразположен на бързи прочувствени реакции.  Интуитивните чувства се ускоряват. Впечатлителността и възбудимостта се усилват (особено при жените). Луната в Рак дава нараснала сензитивност, доста елементарно могат да ни наранят. Чувствата получават особена мощ и се демонстрират доста надълбоко и блестящо. Някои хора в дните на Рак се усещат малко тревожни, прочувствено нестабилни. Това не е най-подходящото време за взимане на значими решения. Може би през днешния ден ще имате потребност да почувствате поддръжката на непосредствен човек, удобната домашна атмосфера и предпочитание да се отпуснете. Поведението ни става малко капризно и извънредно. Повишената раздразнителност и емоционалност постоянно водят до изостряне на безсънието.

По това време са изключително уязвими гърдите, млечните жлези, черният дроб и жлъчния мехур, стомаха и дванайсетопръстника. Възможно е да се появят нарушавания във действието на стомаха и на цялата храносмилателна система. При хора страдащи от корем и черен дроб е допустимо обостряне на хронични болести, свързани с тези органи. За да предотвратите и избегнете проблеми, добре е да се въздържате от ястие на тежка храна.

Лунен календар:  14 лунен ден продължава до 16:24ч

Един от най-мощните енергийни дни на лунния месец. Време за решителни дейности. Денят е доста сполучлив. В някои каузи ориста ще ни покровителства и ще ни защищава от неприятности. Имате последна опция да извършите нужните корекции. Ако не употребявате силата, която Луната ви дава, тя ще бъде на вятъра пропиляна. Всички каузи стартирани в този момент, приключват наред, защото носят в себе си информация, която способства реализацията им. Необходимо е да се прояви непримиримост и упоритост при постигане на задачите. Сега е належащо доста да работите, да не пасувате. Всяко физическо натоварване е потребно. Следете какво ви се случва денем, към какво ви приканват, накъде ви водят събитията.

Не всички могат да устоят на мощният поток на галактическата сила, по тази причина е допустимо да се почувстват зле, да изпаднат в меланхолия, отчаяние. За да не изпаднете в тези положения, целесъобразно е да се отдадете на физическа активност. Подходящи са аромотерапия, релаксация, медитация. Добре е този ден да има ликвидиране на всичко, само че най-много на тялото. Ако се появи стомашно-чревно заболяване в този ден, значи, че вървите по погрешен път. Да не се претрупва зрението.

Следва 15 лунен ден от 16:24ч на 6 януари до 17:21ч на 7 януари

Денят е сложен и комплициран, със мощна сила като предния ден. Специфичното е, че човек мъчно може да я употребява, по тази причина бързо се изразходва. Неблагоприятен ден, в който човек е подложен на разнообразни съблазни и изкушения, а мозъкът му е отслабен и не всеки път е в положение да противостои на негативните въздействия на околната среда. Не е инцидентно, че признакът на този ден е змия-изкусител. Инстинктите са мощни, самоконтролът е отслабен.

Неблагоприятен ден за подкастряне. От процедурите при коафьор може да се увеличи кръвното налягане, да се появи главоболие, крах на силите. Особено неприятно е да се подравнява косата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР