Луната е в знак Водолей от 06:43ч до 19:06ч на

...
Луната е в знак Водолей от 06:43ч до 19:06ч на
Коментари Харесай

Ден, който може да донесе много изненади

Луната е в символ Водолей от 06:43ч до 19:06ч на 9 октомври

Душата се нуждае от нещо по-вълнуващо, новото, забавното, необикновеното. Луната във Водолей носи разнообразни изненади. Действията и държанието на другите, както и нашето лично, могат да бъдат много непредвидени и необикновени. Хората стават по-чувствителни и нервни. Практически е неефикасно да се разчита на разсъдъка. Могат да се проявят непокорен настроения и митинги против това, което е обратно или се смята за незаслужено. Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

9 лунен ден до 16:16ч на 7 октомври (от 15:34ч на 6 октомври)

Денят се смята за несполучлив за каквито и да било дейности и задължения. Този ден ни приканва да бъдем деликатни към всичко. Не предприемайте нищо по финансови въпроси, не оформяйте документи. Избягвайте да слушате всевъзможни съветници. Има огромен риск да станете жертва на машинация и шикалкавене.

Труден ден. Може да ви се коства, че не ви върви. Не правете проекти, не започвайте нови каузи. Отложете вземането на виновни решения. Може да се проявят вашите недостатъци, да имате проблеми със здравето или спад на виталната сила. В връзките елементарно могат да се породят спорове. На запознанства зародили в този лунен ден също не би трябвало да се обръща внимание. Не е уместно за срещи.

Намалете общуването си, защото хората в този момент са с нараснала конфликтност. Трудно се реализират съглашения и взаимни отстъпки. Постарайте се да не се срещате с хора, които не ви обичат и ви завиждат. Днес елементарно могат да ви урочасат неприятните очи, защото вътрешната сила е отслабена. Използвайте познатите ви техники за отбрана.

10 лунен ден от 16:16ч на 7 октомври до 16:52ч на 8 октомври

Плановете могат да се приведат в деяние. Получавате опцията да употребявате силата на Вселената, която оказва помощ да реализирате своите проекти.

Това е фамилен ден, добре е да сте със фамилията и околните си, поканете родственици. На този ден ще бъде доста уместно да си припомните традициите на вашето семейство, вашите предшественици.

Благоприятно за развиване на партньорските връзки, за подсилване на връзките и основаване на контакти. Не се предлага усамотение. Ако се разстроите от нещо - няма значение. Неприятното чувство скоро ще премине, след известно време изцяло ще забравите за случилото се.

Време на самоанализ, самоусъвършенстване, обичаи, мемоари. При такива размисли може да се откри нова информация, нов източник на сила.

21 безоблачен ден – Денят има мощна сила. Свързан е с безконечния и безконечен кръговрат на природата. Много мощен, в това време и забавен ден, в който можете да се сблъскате с незнайни сили. Могат да се появят хора, свързани с вас кармично. Бъдете предани на своя дълг, правилни на правилата си, почтени в връзките си, изпълнявайте своите обещания, не говорете прекомерно доста.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР