Луната е в знак Водолей, където ще остане до 06:12ч

Луната е в знак Водолей, където ще остане до 06:12ч ...

Оправете старите си грешки.


Луната е в знак Водолей, където ще остане до 06:12ч на 9 май.

Хората стават по-чувствителни и нервни. Поведението - свободно, непредсказуемо, освободено. Подсъзнателно се търси свобода, промяна. Душата се нуждае от нещо по-вълнуващо, така че е по-лесно да се вярва в приказки и чудеса. Събужда се духът на авантюризма, творчеството, иновациите. Възниква интерес към всичко ново, необичайно, ние сме извор на идеи. Добро време за научна работа, изобретения, новите идеи дават резултати. Луната във Водолей често носи изненади, срещи с интересни хора, със стари приятели. Действията, поведението на други хора и нашето, могат да бъдат доста неочаквани и необичайни. Неподходящо време за промяна на местоработата. Рутинната работа не се отразява добре. Увеличава се вероятността от аварии на електрозахранването, домакинските уреди, комуникационни връзки. Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

23 лунен ден от 02:43ч до 03:16ч на следващия ден. Напълно безопасен период, но може да стане и опасен, ако човек греши и върши неправилни действия. Имате реални шансове както да решите своите проблеми, така и да си създадете нови.

Човек приема допълнителна енергия в този ден, за да може да се подготви за прехода в новата лунна фаза, да може да завърши започнатите си дела, да оправи старите си грешки, които не трябва да се пренасят в новия цикъл. Трябва да има самоконтрол. Съсредоточете се върху своите цели. Време за активни действия, но гледайте да не превърнете тази активност поради нетърпение в агресивност. В противен случай възникват проблеми. Активността трябва да засяга вашият външен живот, а вътрешно е по-добре да запазите спокойствие. Добре е да се разчистите с дълговете си. Противопоказни са всякакви рискове и авантюри. Пазете се от низки помисли, гневни изблици, не започвайте важни и сериозни дела.

Този ден се отличава с висок енергиен заряд, но потока на енергията е крайно нестабилен. До самия предел е изпълнен както с активност, така и с агресия. По тази причина избягвайте места, където има стълпотворение на хора, дискотеки, стадиони и други, тъй като поведението на хората ще бъде непредсказуемо. Създава се впечатление, че хората сами провокират и търсят скандали, спорове, разправии. Тъй като на голяма част от хората, енергийната структура не е приведена в хармония, възниква ефект на претоварване и трудно ще могат да се справят с мощното енергийно поле излъчвано от Луната.

Препоръчителна е вегетарианската диета. Добре ще се отрази еднодневното гладуване и процедурите по изчистване на организма. Подходящи са млечните продукти. Добре е да се въздържате от алкохол и от месна храна. Както е известно те повишават агресивността.

Отношенията в семейството може да се окажат твърде напрегнати, тъй като сега е трудно да се съхрани дипломатичност в тях. В личните отношения е възможно да се проявят чувства като ревност завист, обида, претенции поради неизпълнени обещания или друго. Ако решите да споделите мислите си, имайте предвид, че няма да бъдете разбрани правилно. Сексът сега е противопоказен, тъй като подкопава здравето.

За бизнеса това е сложен период. Както и в останалите сфери, може да постигнете поставените цели, но може да имате и неприятности. Всичко зависи от правилността на действията ви. Началниците е добре да се самоконтролират и да не упражняват властта си над подчинените си. Да не им крещят и да не назначават наказания.

Подстригването е противопоказно. Може да донесе след това неприятности.

Градинска работа – крайно неблагоприятно е за работа с растения.

Сънищата показват, доколко сте хармонична личност и доколко сте постигнали вътрешно равновесие. Това, което видите насън, показва вашето истинско отношение към себе си.

Източник: novini.bg