Луната e в знак Водолей до 22:28ч. Емоциите са променливи,

...
Луната e в знак Водолей до 22:28ч. Емоциите са променливи,
Коментари Харесай

Астросъвет: Бъдете внимателни! Денят е пълен с изкушения и предизвикателства

Луната e в символ Водолей до 22:28ч. Емоциите са променливи, мъчно е да се предскажат. Нуждаем се от повече независимост и нови неща, изключително се усещат рестриктивните мерки, тежестта на работата, рутината на всекидневието, скучните връзки. Тези дни, съзнанието е по-отворено към нови хрумвания, автентичност, обаче през този интервал има повече прояви на раздразнителност, неочаквани прочувствени рецесии. Голям е броя на съвпаденията и случайностите. Луната във Водолей постоянно носи изненади, срещи с забавни хора, със остарели другари. Ако други аспекти не опонират - това е интервалът на интелектуалците, изобретателите, конструкторите. Любовта в тези дни е разкрепостена, доминират другарските връзки. Уязвими са сухожилията, вените, глезените и очите. Да не се натоварват. Чувствителна е нервната система.

Луната се движи на луфт от 13:53 до 22:28ч. Какво може да се прави, когато Луната “спи”? Това са интервали, когато пространството “бездейства”, “почива” и особена поддръжка на вашите начинания не би трябвало да се чака. Следователно, това е неподходящо време за всевъзможни нови и значими инициативи. Това обаче не опонира на реализирането на към този момент набелязаните проекти и продължение на започнатите действия. В подобен случай е належащо да се прояви нараснало внимание, упоритост и поредност при реализация на замисленото. Възход на интуицията. Добре е да се практикува медитация, духовни практики, йога, молебствия или посветете това време на отмора, самонаблюдение или предварителен развой. В 22:28ч Луната минава във водния знак Риби.

4-ти лунен ден стартира в 09:11ч. и продължава до 09:44ч на идващия ден. Символ на деня е дървото на познанието - денят на грехопадението на индивида вкусил от неразрешения плод. Това е първият от неподходящите дни - лицемерен ден. На дейностите на човек, светът стартира да реагира точно в този лунен ден. Ако обръщате внимание на знаците на ориста, то ще можете да определите дали държите верен курс. Количеството контакти следва да се лимитират през днешния ден. Не е изключително уместно да се работи в групи. Желателно е да останете пасивни и повече време да прекарате в усамотение. Ако не можете да останете сами или не ви подхожда, тогава прекарайте в фамилен кръг, само че по-добре не излизайте, в случай че е допустимо. Може да имате дейни контакти, само че се въздържайте да вземате бързи решения.

Бъдете деликатни, защото денят е цялостен с изкушения и провокации. Забранено е да се произнасят неприятни думи дори въображаемо, тъй като в този момент имат огромна мощ. Не би трябвало: да се потегля на странствуване, да се късат цветя, да се режат дървета.

Често в 4-тото лунно денонощие човек сънува своите родители. Това значи, че от тях са унаследени някои проблеми, които се нуждаят от срочно позволение.

Здраве - Болестите зародили през днешния ден, може да получат затруднение и да бъдат продължителни, в случай че не им се обърне незабавно съществено внимание и не стартират да се лекуват в точния момент. Обикновено протичат тежко. Особено уязвими са адамовата ябълка, гръкляна и шийните прешлени.

Секс - Необходимо е да бъдете деликатни в интимните взаимоотношения и да се употребяват по-леки форми на секс. Ако дамата е девствена, то се предлага да не го прави за първи път тъкмо в този момент.

Подстрижката не е най-хубавото решение в този ден. Замислените цели и каузи могат да се провалят.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР