Луната е в знак Водолей до 21:41ч. Не трябва да

Луната е в знак Водолей до 21:41ч. Не трябва да ...

Висшите сили се обръщат към нас днес.


Луната е в знак Водолей до 21:41ч. Не трябва да търсите решение на своите проблеми при висшестоящи длъжностни лица, представители на органите на властта.

Рутинната работа сега е дразнеща и скучна. Добро време за научна работа, изобретения, новите идеи дават резултати. Трябва внимателно да помислите преди да кажете нещо. Душата се нуждае от нещо по-вълнуващо. Луната във Водолей често носи изненади, срещи с интересни хора, със стари приятели. Хората сега са по-чувствителни и нервни. Подсъзнателно търсят свобода, промяна.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените и очите. Да не се натоварват. Чувствителна е нервната система.

От 17:57ч до 21:41ч Луната се движи на празен ход. Това са периоди, когато пространството “бездейства”, “почива” и особена поддръжка на вашите инициативи не трябва да се очаква. Следователно, това е неблагоприятно време за всякакви нови и важни начинания. Това обаче не противоречи на осъществяването на вече набелязаните планове и продължение на започнатите дейности. Възход на интуицията. Добре е да се практикува медитация, духовни практики, йога, молитви или посветете това време на почивка, самонаблюдение или подготвителен процес.

25 лунен ден започва от 04:44ч и продължава до 05:16ч на следващия ден.

Ден за пасивност, усамотение и покой. Не се препоръчва активността, прибързаността, суетенето. Девиз на деня е “Бързай бавно”. В този ден ще успее само този, който не бърза. Нужно е да се съсредоточите върху духовните си проблеми и да се вслушате във вътрешния си глас. На всяко събитие, съвпадение трябва да се гледа като обръщение на Висшите сили към вас. Не е необходимо да бъдете инициатори, може просто да очаквате някакъв знак на небесата към вас.

Избягвайте случайните контакти и изненади. Това е ден за съсредоточаване, самовглъбяване, изчистване от физическите и духовни шлаки. Вслушвайте се във вътрешния си глас, обмислете живота си и това, как вие възприемате света. Вашият тънък, душевен свят сега е уязвим и чувствителен към чуждото вмешателство. Не допускайте никого до душата си. Избягвайте теми за личния си живот. Даже събеседникът ви да е сериозен и надежден човек, не се препоръчва душевно разголване.

Не трябва да започвате нищо ново през този ден, но трябва да завършите започнатото. Противопоказно е да се употребяват лекарства, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото са ушите, не трябва през този ден да ги чистите, да ги пробивате, да се оперират. Не хабете излишни сили. 25- я лунен ден не понася суетата.

Отношения - Желателно е членовете на семейството да контактуват колкото може по-малко. Всеки трябва да осъзнае своята роля в семейството и да помисли как да промени към по-добро личните си отношения. Избягвайте да задавате въпроси и всички откровени разговори, както и изясняване на отношенията. Постарайте се да намерите общо развлечение.

Сексът е необходимо да бъде бавен. Позите е необходимо да се подбират без да предизвикват напрежение за двамата партньори. Препоръчва се преди любовните игри да се пие малко червено вино.

Бизнес - Енергията на деня е напълно противоположна на активните действия. Колкото и да се стараете, трудно ще ви се получат нещата. Подходящо време за провеждане на инвентаризация, не се занимавайте с много важни документи, правете това, което не изисква повишено внимание и отговорност. Крайно противопоказно е да се сключват договори, съглашения, установяване на нови връзки, вземане на отговорни решения.

Покупки - Може да купувате това, което ще възстанови вътрешният ви покой – книги, ароматни масла, всякакви дрънкулки, текстил, дребни предмети за бита. Важното е да способства вашето успокоение и да ви носи спокойствие.

Подстрижката е крайно нежелателна. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние.

Сънищата са пророчески, но трябва да умеете правилно да ги изтълкувате.
 

Източник: novini.bg