Луната е в знак Водолей до 13:15ч на 9 юни Засилва

...
Луната е в знак Водолей до 13:15ч на 9 юни
Засилва
Коментари Харесай

Всякакви колективни дейности са благоприятни

Луната е в символ Водолей до 13:15ч на 9 юни

Засилва се устрема към независимост и самостоятелност. Хората в този момент са по-чувствителни, само че и по- нервни. Не се предлага да се товарите с отговорности и задания. Да не се сменят медикаментите и метода на лекуване. Възможно обостряне на всевъзможни ревматични заболявания, провали на ставите и костите. Не вървете пешком на дълги дистанции, не стойте дълго време прави. Уязвими са глезените и очите.

Луната е на луфт от 07:25ч до 13:15ч. В тези часове не се предлага да се стартира нищо ново и значимо.

Луната минава в мистичния воден знак Риби в 13:15ч.

Лунен календар: 21 лунен ден от 01:18ч на 9 юни до 01:46ч на 10 юни

Денят има мощна сила, която разсънва в човек възприятие за правдивост, увереност, храброст. Символи на деня са кон, каляска. Тялото е колесницата, разсъдъкът е колесничаря.

Благоприятно време за дейни дейности, за олицетворение на хрумвания в съответни каузи, само че единствено позитивните каузи ще бъдат осветени.

Този ден се назовава „ ден на братството “. Всякакви групови действия са удобни. Не бива да се демонстрира нарцисизъм, еснафщина. Може да се наложи да жертвате своите ползи.

Останете на страната на справедливостта и защитавайте своето мнение. Не лъжете и не позволявайте на другите да ви лъжат.  Слушайте интуицията, тя знае отговорите на всички въпроси и през днешния ден сигурно ще е вашият най-хубав консултант.

Енергията на деня се демонстрира посредством работата и ритъма на сърцето, изобщо вътрешният темп на организма и циркулацията на кръвта. Противопоказно е натоварването на черния дроб и кръвоносната система. Яжте храни с червен цвят и кисел усет: нар, моркови, цвекло, червени боровинки. Не се предлагат белтъчни храни и артикули с нараснало наличие на мазнини, защото нарушават формулата на кръвта. Физическите извършения са доста потребни, само че в случай че се вършат единствено в този ден, няма особена изгода от тях. Не започвайте изначало, а продължете – единствено тогава ще съумеете. Храмът на душата се построява, когато всеки ден слагате тухли в него. Тогава ще бъде забавно да живеете в него и да съзерцавате живата хубост, която вие и Бог сте произвели и изпълнили с наслада.

Полезно е да изчиствате аурата със сладостен мирис.

Сега не трябва да оставате сами дълго време, нужно е да сте по-близо до хората, да прекарате този ден с другари или сътрудници от работа. Ако сте имали първата си среща в двадесет и първия лунен ден, смятайте себе си за късметлия. Тези връзки постоянно се трансформират в съществени. Днес сексът е креативен акт и би трябвало да бъде деен, деятелен, изобретателен, изпълнен с нови хрумвания. Предайте се на фантазиите си, не се сдържайте.

Подстрижката в този лунен ден е удобна, защото ще донесе наслада и триумф. Ще бъдете уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще притегляте вниманието.

Някои мистични учебни заведения настояват, че благотворителните каузи, осъществени в двадесет и първия лунен ден, няколко пъти усилват положителната карма и оказват помощ да се освободим от негативната, създавайки по-добри условия за идващото прераждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР