Луната е в знак Водолей до 02:02ч на 19 юни Хората

...
Луната е в знак Водолей до 02:02ч на 19 юни
Хората
Коментари Харесай

Всички днес са много податливи и възприемчиви към всякакви чужди внушения

Луната е в символ Водолей до 02:02ч на 19 юни

Хората в този момент са по-чувствителни и нервни. Поведението - свободно, непредсказуемо, освободено. Подсъзнателно се търси независимост, смяна. Събужда се интереса към всичко ново, извънредно. Човек може да стартира се бунтува и противи на това, което смята за незаслужено. Увеличава се вероятността от повреди на електрозахранването, домакинските уреди, проблеми с информационните връзки. 

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Лунен календар: 19 лунен ден от 00:22ч на 18 юни до 00:56ч на 19 юни

19 лунен ден е обвързван със справедливостта, честността и въздаянието на предишните грехове. 

Добро време за дейните и дейните хора. Може да се занимавате с всичко, само че е належащо да се съблюдава деликатност, самообладание и доброжелателност. Добре е първо да обмислите нещата и чак тогава да действате. Доверявайте се единствено на тествани източници, към които нормално се обръщате или сте уверени в тях. 

Хубаво е да се възпламени свещ, да гори огън. Нужно е да бъдем доста деликатни и внимателни в своите дейности. В този лунен ден биваме „ проверявани ” за горделивост и злопаметност от Висшите сили. Общуването е неподходящо. 

Най-удобното време за отърваване от всичко остаряло и ненужно, от почистване на вехтории и ненужни движимости.  Бъдете деликатни към отправените ви оферти, не се поддавайте на провокации и внушения, тъй като това е ден на нашите заблуждения и неточности. Сега всички са доста податливи и възприемчиви към всевъзможни непознати внушения. Внимавайте и се пазете от това. 

Добре е да се ядат кръгли плодове и зеленчуци и да се откажете от продълговатите (моркови, краставици). Всяка болест проявена през днешния ден, се нуждае от бърза реакция и като предписание медикаментозно лекуване. Тези заболявания не са тежки, само че са продължителни. 

Внимавайте какво вършиме, тъй като „ Каквото почукало, такова се обадило. ” Обръщайте внимание на дребните апели за внимание от страна на вашия сътрудник, децата, околните ви хора. Не оставайте равнодушни към тях. По-големите жестове на внимание след това няма да значат доста, в случай че по-дребните преди този момент са останали без отзвук или незабелязани. Крайният резултат е струпване на възмущение и отчуждение сред вас. Затова намерете време и подарете усмивка, притискане на ръката, няколко топли думи. Сега е най-подходящо време за прояви на благотворителност и алтруизъм, за щедрост, за правене на дарове. 

Това, през което преминете в този ден, ще е прецизен индикатор на вашите същински връзки един към различен и инспекция за здравината на връзката. Не е уместно за нови запознанства, които могат да донесат тежки последици в бъдеще.

Препоръките на всички астрологични школи е в 19-ти лунен ден - никакъв секс! 

Подстрижка – За предпочитане е да не го вършиме, с цел да избегнете неприятности със здравето – мигрена, болежка в костите и ставите.

Слънчев календар – 30 безоблачен ден –  Не се предлага дейна работа. Хубаво е да прекарате повече време в фамилен кръг, измежду близки хора и по-малко измежду странични. Не е удобно за многочислени контакти, за празни приказки и напразно превозване на времето.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР