Луната е в знак Везни от 04:06ч. и носи атмосфера

...
Луната е в знак Везни от 04:06ч. и носи атмосфера
Коментари Харесай

Време е да се помирите с тези, с които сте скарани

Луната е в символ Везни от 04:06ч. и носи атмосфера на покой и естетика. Снижена е вероятността от спорове. Лесно се реализират контактите и се стига до взаимни отстъпки. Подходящо време да се помирите с тези, с които сте скарани. Сега по-лесно се реализира прошката и хората се одобряват един различен. През това време хората отдават повече значение на външните правила на възпитание, нормите на етикета и по тази причина са деликатни и приятни в общуването си. На никого не му се желае да спори и да наскърбява, елементарно се приема непознато мнение. Вибрациите на Везните носят съмнение и колебливост и в тези дни мъчно се взема решение и се прави избор. Настроението като цяло е устойчиво. Бъбреците да не се претрупват, пийте по-малко течности и избягвайте алкохол.

4 лунен ден, който стартира от 09:26ч и продължава до 10:30ч на идващия ден. Пасивността, уединението в този момент се предлагат. Хубаво е в този ден да се потърси амнистия, да се оправят неточности, да се търсят изгубени движимости. Главното е да се съблюдава естетика във всички сфери. Това е първият от неподходящите дни. Носи в себе си двойствена характерност - положителна и отрицателна по едно и също време. Десет пъти помислете преди да вземете решение. Първата му половина е по-благоприятна. Носи душевно равновесие. Втората половина затормозява позитивните трендове и единствено с помощта на дипломатичност и проява на доброжелателност може да се избегнат споровете. Време за избор и приемане на добре премислени решения. Много секрети през днешния ден могат да станат очевидни, а казаните думи да се извърнат против вас. Избягвайте както груповата работа, по този начин и местата, където има доста хора. Бъдете деликатни, защото денят е цялостен с изкушения и провокации. Несдържаните хора е по-добре да помълчат, защото със злите си езици могат да довлекат беди. Добре е да се поддържа връзка с по-възрастни родственици, учители, да се прочете мъдра книга. Ден за подсилване на фамилните връзки и за занимания с домашните каузи. Не би трябвало да се късат цветя, да се режат дървета. Добре е всякакво другарство с тях. Хубаво е да прекарате повече време измежду природата, в парка и да се насладите на хубава музика в усамотение.

Отношения – Някой от околните ви може да потърси съвет от вас. Не бързайте незабавно да го давате. Първо огледайте обстановката от всички страни. Бързо взетите решения са огромна неточност в този миг. Търсете във всичко златната страна, правете взаимни отстъпки.

Секс - Необходимо е да бъдете деликатни в интимните взаимоотношения и да се употребяват по- леки форми на секс.

Подстрижката ще попречи на реализацията на вашите проекти, ще осуети бизнеса ви. Вашият енергообмен набира скорост. Вие самите се явявате мощни „ предаватели”, които излъчват в пространството своите хрумвания и желания. Препълнени сте с информация, която се влива и струи посредством вас. Ако сега ви устройва здравето и персоналния ви живот и нищо друго не желаете, то въздържайте се от подкастряне в този ден. Работата е там, че след подстрижка косите ви ще порастват дълго и може да се промени тяхната конструкция, дебелина на косъма, гъстотата, а това непроменяемо ще повлече след себе си промени в енергообмена, което пък ще се отрази на вашия живот като цяло. Трудно е да се предвижда характера на промените.

Здраве – На почнали заболявания през днешния ден би трябвало да се обърне неотложно внимание и да се пристъпи към лекуване, в противоположен случай са вероятни затруднения. Полезна е сауната, вана с морска сол, банята – водните процедури придават нови сили и отрицателната сила се обезврежда.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР