Луната e в знак Везни до 22:12ч. Луната в този

...
Луната e в знак Везни до 22:12ч. Луната в този
Коментари Харесай

Сега е време само за любов!

Луната e в символ Везни до 22:12ч. Луната в този знак носи положително и радостно въодушевление. Прави хората по-контактни и общителни. Може да ви се прииска да се срещнете със остарели познати, да прекарате малко време в приятна компания. Повишава се ползата към противоположния пол, емоционалността, изостря се възприятието за правдивост и в това време може да се появи колебливост в държанието. В подобен ден човек става изключително сензитивен към хубостта на околния свят, както и към дисхармонията. Погрижете се всичко да бъде в ред в дома ви. Здравето ще зависи от хармонията на околната среда. Да не се претрупват бъбреците, тъй като в този момент са уязвими. Добре е да им се дава Рейки. Пийте по-малко течности.

Когато Луната минава през въздушен знак, една изискана вана може да подейства изключително възбуждащо. Сложете в банята жълта светлина и капнете във водата няколко капки масло бергамот, хвойна или лимон. На такава вана експертите считат, че подхожда музикален акомпанимент с нежните звуци на Шопен или Верди. Споделете този вълшебен миг с обичания човек.

Луната се движи на луфт от 04:35ч до 22:12ч. Добре е да не вършиме покупки. Малко шансове ще имате да купите това, което ви е нужно, по-скоро ще се окаже безполезна движимост. Не вземайте и не давайте пари назаем. Не рискувайте пари. Не оформяйте заеми. Не подписвайте документи, контракти. Не вземайте значими решения. Не се обръщайте към съда. Не тръгвайте на пътешестване. Не регистрирайте брак. Не рискувайте здравето си, не подценявайте техническата сигурност. Не изяснявайте връзки.

Луната минава в символ Скорпион в 22:12ч, където ще остане до 07:30ч на 25 юни.

9 лунен ден (продължава от предния ден до 15:30ч на 22 юни) Добро време за решение на всекидневни проблеми. Не би трябвало нищо да се възнамерява и да не се стартират нови каузи. Откажете се от значими срещи и огромни покупки.

В страстите може да се следи въздържаност, равнодушие, непоносимост към непознатите дефекти, подозрителност и нужда от ред. Да се лимитират контактите с други хора и да не се влиза в разногласия. Нежелателно е всяко напрежение. Конфликтите могат да зародят от нищото, по тази причина е целесъобразно да се заобикалят такива, изключително с непознати хора. В този ден елементарно можете да бъдете привлечени към всяка случка.

Общуването би трябвало да е лимитирано, да се управляват страстите и да бъдете деликатни към постъпващи оферти. Може да се проявят вашите недостатъци, да имате проблеми със здравето или спад на виталната сила. Не се концентрирайте върху мрачни мисли, побеждавайте ги с силата на любовта и всеопрощението.

9 лунния ден може да се назова ден за излекуване на кармата. Простете на себе си и на тези, които в миналото са ви обидили, развържете кармичните си възли. Много е хубаво да почистите осведомителното поле на дома си в този ден. Той носи огромна сила и затова знанието и използването на защитни практики получават изключително значение в този момент.

10 лунен ден (започва от 15:30ч на 22 юни продължава до 16:33ч на 23 юни) Денят е неразривно обвързван със фамилните връзки, с родствените връзки. Всичко, което е обвързвано със фамилията, през днешния ден е сполучливо. Можете да посетите родственици, да организирате фамилно събиране и по този начин нататък. Семейните хора претърпяват този ден удобно, само че за самотните хора е мъчно време. При тях се ускорява възприятието на безпокойствие и блян.

Сега е време единствено за прояви на обич. Подходящо време за секс, само че без да експериментирате, единствено в типичен вид.

Подстригване се предлага единствено до 15:30ч
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР