Луната е в знак Телец. Внася някаква умиротвореност в живота.

...
Луната е в знак Телец. Внася някаква умиротвореност в живота.
Коментари Харесай

Всяко ново начинание ще има успех

Луната е в символ Телец. Внася някаква умиротвореност в живота. Хората стават леко апатични. Благоприятен интервал за развиване на по-рано почнали каузи. Полезно е да се занимавате с изкуство – да пишете стихове, да пеете песни да рисувате и други сходни. Ако в този момент не дадете на струпаната вътре сила да излезе посредством съзидателна креативна активност, тя може да се обърне против самите вас и да откри излаз посредством физическа болест или психологично нарушаване. Избягвайте да напъвате гласовите връзки, пазете гърлото от студени питиета, врата от стоене на течение, правете извършения за шията, отложете визитата при ортодонт.

10-ти лунен ден до 13:40ч. уместно време за самопознание и самоусъвършенстване. Може да намерите способи за превъзмогване на нерешените проблеми. Това е прелестно време за ново начало. Денят благоприятства съдействието с тези хора, на които човек изцяло се доверява. Всяко ново начинание ще има триумф (до 13:40ч). Не се предлага да се поставя завършек на персонални или работни връзки в този лунен ден. Избягвайте да се усамотявате. Благоприятно е за развиване на партньорските връзки, подсилване на връзките и контакти. Да не се гладува.

11 лунен ден стартира в 13:40ч и продължава до 14:16ч на идващия ден – Един от най-силните енергийни дни. Свързан е с силата Кундалини. В човек се пробужда голяма мощ, която би трябвало да бъде отправена към съзидание. Чувства се изпълнен със мощ, самонадеяност, възторг и стремежи за дейности. Не се предлага бездейност, само че и да се претоварвате е несвоевременно. Всичко, което започнете в този момент, би трябвало да бъде доведено до край. Да не се подхващат рисковани действия. Противопоказен е натоварен мисловен труд, където се изисква централизация на вниманието. Всичко би трябвало да се прави с огромно внимание. Необходимо е нерешителност и внимание във всички каузи. Избягвайте свадите и разногласията. Сдържайте се от пристъпи на яд и гняв. Изходът от събитията ще е мъчно предсказуем. Приемайте ставащото през днешния ден като неизбежно и се старайте да извлечете оптималната полза за себе си.

Ако получите необективна рецензия от някой към вас, не започвайте да се оправдавате за всичко и да обяснявате на дълго и на необятно, като че ли в действителност сте отговорни. Колкото повече се защитавате, толкоз по-сигурно ще ви обземе възприятието, че като че ли губите борбата, до момента в който индивидът, който ви е обидил ще ви гледа самодоволно и пороят от оправдания за него ще е сигурен знак, че е улучил право в задачата. Вместо това задайте контра въпрос на нападателя и в този момент той ще би трябвало да се изяснява какво е желал да каже. На всяка остра дума отговаряйте с контра въпрос.

Подходящо е за начало на недояждане. Заболяванията почнали в този интервал са по-опасни за дамите. При мъжете са по незначителни. Уязвими са стомаха и гръбначният дирек. Който почине в този интервал, за дълго ще остане да живее в паметта на хората.

Секс - В този лунен ден при човек се следи нараснала половост. Не се сдържайте. Това е времето на ексцентричен, неукротим секс, само че единствено в случай че е по взаимно предпочитание.

Подстригване - В този интервал можете да се подстригвате, а в случай че не сте имали такива планове, то подрежете косата си най-малко на милиметър. Това ще освободи непотребната отрицателна сила.

Сънищата нямат никакво значение.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР