Луната е в знак Телец от 00:05 ч на 11

...
Луната е в знак Телец от 00:05 ч на 11
Коментари Харесай

Ако се замърсят дрехите, петънце да се появи, това е признак за духовна нечистота


Луната е в символ Телец от 00:05 ч на 11 октомври до 08:09 ч на 13 октомври

Когато осезаем позитивното въздействие на Луната можем да станем много хармонични в този интервал. Увеличава се силата на волята ни. Новите инициативи са съпроводени с компликации, само че започнатите планове умерено могат да се завършат.

Този интервал може да се дефинира като времето, когато се усеща притокът на жизнеспособност, когато се демонстрира естествената устойчивост, здравомислие, нерешителност, неизменност и самообладание. Уязвими са региона на челюстта, гърлото, врата, зъбите, ушите и ендокринната система.

Лунен календар: продължава 16 лунен ден до 19:43 ч

Това е един ярък и чист ден, ден за миротворство. Осъществява се равновесие и естетика сред физическото и астралното тяло. Нужно е човек да се освободи от всевъзможни непотребни пристрастености. Избягвайте паниката, бързането, просто би трябвало да се предадете на плавния поток на живота. 

Ако човек съумее да живее в сходство с силата на 16 лунен ден, тогава ще се радва на живота. Ако успее да отхвърли от себе си всички нисши инстинкти - завист, злоба, празно любознание, злопаметност, в случай че не е прекомерно прибързан и деен (защото денят изисква пасивност) - той ще придобие мъдрост и успокоение, ще стартира дългия път на нанагорнище по духовната стълбица и ще има непрекъсната връзка със своите ангели-хранители. Твърде бързите придвижвания и интензивност пораждат произшествия в живота. Добре е във всичко да се търси златната среда.

Постарайте се да бъдете кротки и мирни, не започвайте да изяснявате връзки с никого. В този ден не би трябвало да се крещи и да се държите безогледно. Изисква се успокоение. Не бива да се нарушава хармонията, каквото и да се случва. Дори да ви обиди някой, нужно е да се резервира равновесието в връзките. В никакъв случай не се дръжте предизвикателно и тогава денят ще бъде за вас доста удобен.

Ако се замърсят облеклата, даже едно петънце да се появи, това е симптом за духовна нечистотия. Болестите на този лунен ден имат психическа природа. Така човек, който непрекъснато е нервиран и се ядосва, страда, като предписание има заболявания на жлъчката, а тъгата и депресията могат да се отразят, да вземем за пример на стомаха. Лечението се прави единствено с психотерапия и самовнушение.

Да не се ядат гъби и храна от скотски генезис, както и артикули, които имат фалически тип, да вземем за пример краставици, моркови, банани и други

Не е уместно за покупки, подстрижка и за полови връзки. Това е ден за отдих във всевъзможен смисъл.

Следва 17 лунен ден от 19:43 ч на 11 октомври до 20:10 ч на 12 октомври

Слънчев календар – 25 безоблачен ден - Не избягвайте любовта – приемайте и отдавайте любов. Противопоказни са всевъзможни случки. Не се сърдете на никого. Не би трябвало да се изричат неистини. Ако деянията безпокойствие, нервност, това е знак, че не вървите по верен път. Ако загубите дребна сума пари или нещо друго – това е знак, че изчиствате Кармата си. Скоро ще бъдете възнаградени с двойно повече, стига да не съжалявате за изгубеното.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР