Луната е в знак Телец до 23:08ч на 5 септември Когато

...
Луната е в знак Телец до 23:08ч на 5 септември
Когато
Коментари Харесай

Първо добре обмислете нещата и чак тогава действайте

Луната е в символ Телец до 23:08ч на 5 септември

Когато осезаем позитивното въздействие на Луната можем да станем много хармонични в този интервал. Увеличава се силата на волята ни. Новите инициативи са съпроводени с компликации, само че започнатите планове умерено могат да се завършат.

Този интервал може да се дефинира като времето, когато се усеща притокът на жизнеспособност, когато се демонстрира естествената устойчивост, здравомислие, нерешителност, неизменност и самообладание. Уязвими са региона на челюстта, гърлото, врата, зъбите, ушите и ендокринната система.

Лунен календар: продължава 19-ти лунен ден до 22:14ч

19-ти лунен ден се смята за рисков ден. Свързан е със справедливостта, честността и въздаянието на предишните грехове. Добро време за дейните и дейните хора. Може да се занимавате с всичко, само че е належащо да се съблюдава деликатност, самообладание и доброжелателност. Добре е първо да обмислите нещата и чак тогава да действате. Доверявайте се единствено на тествани източници, към които нормално се обръщате или сте уверени в тях.

Хубаво е да се възпламени свещ, да гори огън. Нужно е да бъдем доста деликатни и внимателни в своите дейности. В този лунен ден биваме „ проверявани ” за горделивост и злопаметност от Висшите сили. Общуването е неподходящо.

Най-удобното време за отърваване от всичко остаряло и ненужно, от почистване на вехтории и ненужни движимости.  Бъдете деликатни към отправените ви оферти, не се поддавайте на провокации и внушения, тъй като това е ден на нашите заблуждения и неточности. Сега всички са доста податливи и възприемчиви към всевъзможни непознати внушения. Внимавайте и се пазете от това.

Добре е да се ядат кръгли плодове и зеленчуци и да се откажете от продълговатите (моркови, краставици). Всяка болест проявена през днешния ден, се нуждае от бърза реакция и като предписание медикаментозно лекуване. Тези заболявания не са тежки, само че са продължителни.

Внимавайте какво вършиме, тъй като „ Каквото почукало, такова се обадило. ” Обръщайте внимание на дребните апели за внимание от страна на вашия сътрудник, децата, околните ви хора. Не оставайте равнодушни към тях. По-големите жестове на внимание след това няма да значат доста, в случай че по-дребните преди този момент са останали без отзвук или незабелязани. Крайният резултат е струпване на възмущение и отчуждение сред вас. Затова намерете време и подарете усмивка, притискане на ръката, няколко топли думи. Сега е най-подходящо време за прояви на благотворителност и алтруизъм, за щедрост, за правене на дарове.

Това, през което преминете в този ден, ще е прецизен индикатор на вашите същински връзки един към различен и инспекция за здравината на връзката. Не е уместно за нови запознанства, които могат да донесат тежки последици в бъдеще.

Секс - Препоръките на всички астрологични школи е в 19-ти лунен ден - никакъв секс!

Подстрижка – За предпочитане е да не го вършиме, с цел да избегнете неприятности със здравето – мигрена, болежка в костите и ставите.

Следва 20-ти лунен ден от 22:14ч на 4 септември до 22:44ч на 5 септември
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР