Луната е в знак Телец до 15:38ч на 9 ноември Това

...
Луната е в знак Телец до 15:38ч на 9 ноември
Това
Коментари Харесай

Появата на стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път

Луната е в символ Телец до 15:38ч на 9 ноември

Това е отлично време за решение на на практика въпроси. Новите инициативи са съпроводени с компликации, само че започнатите планове умерено могат да се завършат. Добре е да се отсрочат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и предвидливост.  Търпението удивително нараства. Увеличава се силата на волята. При мнозина ще се следи енергиен спад. На напред във времето излизат материалните ползи и желания. Лунното въздействие подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, в сравнение с да разчитат на непозната поддръжка. Хубаво е да прекарате време измежду природата, да се насладите на вкусна храна, на красиви гледки, на удобна конюнктура. Благоприятно е за физическа работа със земята и растенията.

Да се заобикалят пиенето на студени питиета, както и викането, хирургична интервенция в региона на гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята,  щитовидната жлеза, защото в този момент са доста уязвими. 

Лунен календар: продължава 14 лунен ден до 17:10ч 

Денят е комплициран - от една страна е доста добър за всевъзможни инициативи, за реализация на дълготрайните проекти, само че въпреки това, постоянно носи със себе си неприятно въодушевление, ниско самочувствие. Не би трябвало да оставяте тези усеща да ви превземат. Най-доброто средство против тях са точно интензивността, действието и физическото натоварване. 

Добре е енергийно да почистите къщата и пространството си. Можете да се занимавате с значими битови каузи, да организирате огромно пране или общо разчистване на дома. Също по този начин е добър ден за всевъзможен тип поправки и строителни работи.

Постенето в този ден има мощен лековит резултат. Очите в този момент са изключително чувствителни, пробвайте се да не претоварвате зрението си. Не се предлага да бъдете в пасивно положение, физическата работа под каквато и да е форма е доста потребна. Благоприятно за изчистване на духовни и физически шлаки. Появата на стомашно-чревно заболяване в този ден, значи, че вървите по погрешен път. 

14-ия лунен ден способства мощното подсилване на фамилията и връзките сред членовете му, дава взаимно съгласие сред по-младите и по-възрастните генерации. В допълнение способства и връзката на всички равнища. Благоприятен ден за полови връзки при фамилните двойки. 

Подстрижката може да докара до изпитване на страхове и тъга, по тази причина по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден. Ако им въздействате, ще стартира продан на информация, а това ще се отрази на душевният ви комфорт, може да започнете да се съмнявате в своите сили, в правилността на своите действия, на своя избор, в триумфа на замисленото. 

Следва 15 лунен ден от 17:10ч на 8 ноември до 17:39ч на 9 ноември 

Слънчев календар – 23 безоблачен ден – Ден на свободата, по тази причина се оставете на потока на живота. Спокойно се отпуснете. Трябва колкото може повече да се радвате, а не да се уединявате и да се предавате на унинието. Време за смирение и обич. Денят е подобаващ за благородни инициативи. Добре е да се стартира курс за лекуване. Не оставайте без работа, а непрекъснато бъдете заети с нещо. Благоприятно въздействие върху човек може да окаже общуването му с разнообразни животни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР