Луната е в знак Стрелец, където ще остане до 21:02ч

Луната е в знак Стрелец, където ще остане до 21:02ч ...

Днес не практикувайте секс, откажете се дори и от еротичния масаж.


Луната е в знак Стрелец, където ще остане до 21:02ч на 6 април.

В такива дни настройката е идеалистична. Социалния и обществения живот се активизират. Лесно се усвоява всяка информация. Добре е не само да се усвояват нови знания, но и да се предава опита на другите. Склонност да се търси справедливост. Пазете се от проява на прекомерен оптимизъм и гордост. Благоприятно време за интелектуална и научна работа, за уреждане на юридически дела. Може да възникне желание да се повеселите и да се разгори страст към хубавия живот. Освен, че Луната придава философска настройка на хората, има свойството да вдъхва творчески и социален огън. Засилва желанието за пътуване, за приключения, за живот.

Уязвими са кръвоносната система, черния дроб, жлъчката и тазобедрените стави.

Луната в Стрелец предразполага към търсене на удоволствия, но значението на 19 лунен ден е противоречиво.

19 лунен ден започва от 00:05ч и продължава до 01:02ч на следващия ден.
Денят е сложен и прост едновременно. Време на трудностите. Прекарайте го както обикновено прекарвате своите дни, но бъдете по предпазливи и внимателни. Ако още от сутринта се защитите с молитва, нищо не ви заплашва. Подходящо време за рутинна работа.
Нищо не планирайте, не подписвайте договори, не се запознавайте с нови хора. Не се занимавайте с планове за бъдещето, нови идеи и проекти или с това, което не разбирате. Днес не вземайте и не давайте пари на заем.

Увеличава се опасността от травми. Главната защита на деня е огънят. Внимавайте с електроприборите. Пазете се от пияни хора и сами не употребявайте алкохол, избягвайте да участвате в компании. Луната “затъмнява” разсъдъка.

Денят е добре да се посвети на обмисляне на своите постъпки и покаяние. Ако сте виновни пред някого, обезателно му се извинете. Удачен ден за работа над себе си, за избавяне от гордост, илюзии, чуждо влияние. Критичен ден за психично болните. Контролирайте парите и документите си, а в обществения транспорт е желателно да държите ръцете си върху чантите. Пазете се от насекоми и предимно от паякообразни. Може да се стигне до алергични реакции.

Добре е да се ядат кръгли плодове и зеленчуци и да се откажете от продълговатите (моркови, краставици). Всяка болест проявена днес, се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни.
Отношения – Това, през което преминете в този ден, може да е точен показател на вашите истински ви отношения и проверка за здравината на връзката. Неподходящо време за любовни трепети и срещи. Може без да искате да обидите партньора си и да влезете в спорове. В никакъв случай не предприемайте изясняване на отношенията си. Не само, че няма да се разберете, но още повече може да ги задълбочите.

Секс - Препоръките на всички астрологични школи е в 19-ти лунен ден да не се практикува никакъв секс! Дори от еротичен масаж е добре да се откажете.

Бизнес – Тежък период за бизнес. Не се препоръчват делови срещи и сключване на договори.

Подстрижка – За предпочитане е да не се подстригвате, за да избегнете неприятности със здравето – мигрена, болка в костите и ставите.

Сънища – От сънищата си не се бойте. Те нямат никакво отношение към реалния живот.

Източник: novini.bg